• Ναυτιλία

    International Propeller Club: 20-22 Σεπτεμβρίου το διεθνές συνέδριο

    • NewsRoom
    Πλοίο με ελληνική σημαία - Έλληνες εφοπλιστές


    Το 96ο Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο του International Propeller Club of the United States διοργανώνεται φέτος στην Αθήνα από το Propeller Club του Πειραιά, από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, στο Grand Hyatt Hotel, με τον τίτλο «WE ΑRE TOGETHER».

    Το υψηλού κύρους Συνέδριο, που διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα μετά το 2007, θα συγκεντρώσει στην Αθήνα αντιπροσώπους από όλο τον κόσμο, ναυτιλιακά στελέχη υψηλού επιπέδου, ηγέτες του κλάδου, πολιτικούς και ακαδημαϊκούς, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ομιλιών, παρουσιάσεων και δυναμικών πάνελ, όπου θα τεθούν και θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα στη διεθνή ατζέντα της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

    Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων και με τοποθετήσεις από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, την Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κα Μελίνα Τραυλού, τον Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας κ. Γεώργιο Πατέρα, τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. George Tsunis, τον Πρόεδρο του Propeller Club του Πειραιά κ. Κωστή Φραγκούλη και τον Πρόεδρο του International Propeller Club κ. Jim Patti.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Σάββατο το 13ο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας



    ΣΧΟΛΙΑ