ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντώνης Κομνηνός: Ο Πειραιώτης που επιστρέφει στις ρίζες του στη Σύρο για να προσφέρει στην κοινωνία και στον πολιτισμό
Το Propeller Club of Piraeus γνωστοποίησε το γεγονός ότι ένα μέλος του κατέκτησε την υψηλότερη κορυφή της Ανταρκτικής.
Ειδικότερα στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:
«Είμαστε πολύ περήφανοι για το μέλος μας, τη Βανέσα Αρχοντίδου, ιδρυτικό μέλος του οργανισμού A WOMAN CAN BE που στοχεύει στη γυναικεία ενδυνάμωση, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τα περιβαλλοντικά θέματα.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Βανέσα πάτησε την κορυφή του Vinson, την ψηλότερη κορυφή της Ανταρκτικής, μεταφέροντας το μήνυμα της επαγρύπνησης για την κλιματική αλλαγή.
Η κατάκτηση αυτής της κορυφής ολοκληρώνει τον μεγάλο στόχο του “7 Summits” project, κατακτώντας τις ψηλότερες κορυφές των 7 ηπείρων.
Κι ενώ η αποστολή της στο Νότιο Πόλο συνεχίζεται, το Propeller Club Πειραιά υποστηρίζει ενεργά και χορηγεί το έργο της».

Διαβάστε επίσης:
Amver Awards: Τιμήθηκαν 2.081 ελληνόκτητα πλοία
Celestyal Cruises: To 2022 αποδράστε ξανά στο Μπλέ
Το μεγαλύτερο αγκυροβόλιο ανοιχτής θαλάσσης της Ελλάδας στο διυλιστήριο της Motor Oil
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανάπτυξη 2% το α’ τρίμηνο στην Ελλάδα – Υπερδιπλάσιος ρυθμός από την ΕΕ παρά τις αναταράξεις στη Μέση Ανατολή
- Τασούλας στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων: Η Ελλάδα υποστηρίζει σθεναρά την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων
- Anthropic: Ζητά μηχανισμό παύσης της ανάπτυξης της AI – Θα αντικαταστήσει σε λίγο την ανθρώπινη εργασία
- Κυρανάκης: Το «μεγάλο ευχαριστώ» στον Μητσοτάκη – Καταθέτει υποψηφιότητα για γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.