• Ναυτιλία

    Η μαρίνα Tribunj τέταρτος προορισμός του ομίλου D-Marin Global Marina Network στην Κροατία

    D-Marin

    Oliver Dörschuck


    Η μαρίνα Tribunj αποτελεί πλέον τον 4ο προορισμό του ομίλου D-Marin Global Marina Network στην Κροατία, καθώς και τον 15ο συνολικά στο αναπτυσσόμενο δίκτυο πολυτελών προορισμών στη Μεσόγειο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

    Η μαρίνα Tribunj βρίσκεται στην ακτή της Αδριατικής, στο κέντρο της Δαλματίας, ανάμεσα στους υπάρχοντες προορισμούς του δικτύου, τις μαρίνες D-Marin Mandalina και D-Marin Dalmacija και θεωρείται ως μία μπουτίκ μαρίνα με 220 θέσεις ελλιμενισμού και πλήρως εξοπλισμένο χερσαίο χώρο εναπόθεσης σκαφών. Η μαρίνα Tribunj προστίθεται στις υφιστάμενες 2.500 θέσεις ελλιμενισμού της D-Marin στην Κροατία και εκτός από τα τοπικά εστιατόρια και τις λοιπές ανέσεις, οι εγκαταστάσεις της περιλαμβάνουν πρατήριο ανεφοδιασμού καυσίμων, τεχνικές υπηρεσίες σκαφών, εστιατόριο και εγκαταστάσεις διαμονής.

    Σχολιάζοντας την επέκταση του δικτύου των μαρινών στην Κροατία, ο κ. Oliver Dörschuck, Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προσθήκη της Marina Tribunj στο δίκτυο του ομίλου. Η μαρίνα διαθέτει όσα χρειάζεται ένας ιστιοπλόος, εξαιρετικές εγκαταστάσεις, άριστη εξυπηρέτηση πελατών και πρόσβαση σε έναν από τους καλύτερους προορισμούς για ιστιοπλοΐα στον κόσμο. Η τέταρτή μας επένδυση στην Κροατία, η μαρίνα Tribunj θεωρείται ένας συναρπαστικός προορισμός για τους πελάτες μας καθώς συνδυάζει τις άριστες οδικές και αεροπορικές συνδέσεις, οι οποίες καθιστούν άνετη τη μετακίνηση τους ακόμα και σε απαιτητικές περιόδους, σε έναν προορισμό παγκόσμιας εμβέλειας.

    Ο Διευθυντής της μαρίνας Tribunj κ.Tomislav Paškvalin δήλωσε, επίσης, τα εξής: «Η ομάδα μας είναι πολύ χαρούμενη που γίνεται μέλος του δικτύου μαρινών της D-Marin. Το κοινό μας όραμα για παροχή στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και πληθώρας ιστιοπλοϊκών προορισμών στην Κροατία αποτελεί εξαιρετικά θετική εξέλιξη για τη μαρίνα Tribunj».

    Για τη D-Marin

    Η D-Marin είναι μια ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των premium μαρίνων που ιδρύθηκε το 2003 και έχει έδρα την Ελλάδα. Δραστηριοποιείται σε 15 μαρίνες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο και Κροατία με συνολική χωρητικότητα 7,150 θέσεων ελλιμενισμού. Η D-Marin είναι αφοσιωμένη στην παροχή άριστων υπηρεσιών στη διαχείριση και ανάπτυξη μαρινών, προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες στους πελάτες και εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας στους επιχειρηματικούς εταίρους της.

    Διαβάστε ακόμη:

    Ο Oliver Dörschuck, o νέος Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin από την 1η Ιουνίου

    D-Marin Ζέα: Δεύτερη καλύτερη μαρίνα στο Αιγαίο

    Τα πρώτα σκάφη υποδέχτηκε η Dubai Harbour Marina

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ