• Ναυτιλία

    Η Lomarlabs, το νέο δημιούργημα της Lomar της οικογένειας Λογοθέτη

    O τεχνικός διευθυντής της Lomar, Στυλιανός Παπαγεωργίου


    Η ναυτιλιακή εταιρεία Lomar της οικογένειας Λογοθέτη ξεκίνησε ένα νέο εγχείρημα για συνεργασία με startups υψηλής τεχνολογίας για να επιταχύνει την ανάπτυξη λύσεων που αντιμετωπίζουν ορισμένες από τις πιο πιεστικές προκλήσεις της ναυτιλιακής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου του στόχου των καθαρών μηδενικών εκπομπών.

    Επικεφαλής της νέας επιχειρηματικής προσπάθειας ορίστηκε ο τεχνικός διευθυντής της Lomar, Στυλιανός Παπαγεωργίου.

    «Βλέπουμε σημαντικές επιστημονικές προόδους και καινοτομίες μηχανικής υψηλής τεχνολογίας να έρχονται με ταχύτητα που δεν έχουμε ξαναζήσει. Η lomarlabs είναι εδώ για να παρέχει τη γνώση της τεχνολογίας στις καθημερινές ναυτιλιακές δραστηριότητες, είπε ο Στυλιανός Παπαγεωργίου.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lomar Shipping, Νικόλας Γεωργίου, πρόσθεσε: «Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες ναυτιλιακής τεχνολογίας είναι η πρόσβαση στην υποδομή των πλοίων και των ναυπηγείων, για να δοκιμάσουν και να τελειοποιήσουν τις δημιουργικές τους καινοτομίες. Τα περιουσιακά στοιχεία της Lomar και του ευρύτερου Ομίλου μας Libra σημαίνει ότι μπορούμε να παρέχουμε αυτήν την υποδομή, την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση λύσεων που θα κάνουν τη διαφορά».

    Διαβάστε επίσης

    H Lomar της οικογένειας Λογοθέτη εξασφάλισε δάνειο 86 εκατ. δολαρίων για την απόκτηση των 6 πλοίων γερμανικής εταιρείας



    ΣΧΟΛΙΑ