ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Στο λιμάνι του Μπάρι θα απασχολήσουμε ένα πλοίο τέταρτης τελευταίας γενιάς, το οποίο θα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από το Μπάρι στη Βενετία και από το Μπάρι στην Πάτρα από τις 17 Ιανουαρίου».
Αυτό γνωστοποίησε ο Γκουίντο Γκριμάλντι, στο περιθώριο της εκδήλωσης «Η Απουλία πρωταγωνιστής των θαλάσσιων αυτοκινητοδρόμων στην Ιταλία και στην Ευρώπη ».
«Είναι μια στρατηγική σύνδεση, ένας κόμβος που επιτρέπει στην Απουλία να ενωθεί με τις βαλκανικές χώρες και με τις περιοχές της Βόρειας Ιταλίας», συνέχισε ο Γκουίντο Γκριμάλντι και πρόσθεσε ότι: «Πιστεύουμε σε αυτή την περιοχή από το 2012 ως γραμμή του αυτοκινητόδρομου της θάλασσας».
Ο Γκουίντο Γκριμάλντι τόνισε ακόμη ότι «η Απουλία κάνει μια εξαιρετική δουλειά για την περιοχή που θα επιτρέψει αύξηση της διακίνηση το 2023».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάλτα: Έγραψε ιστορία ο Αμπέλα στις βουλευτικές εκλογές – Τέταρτη θητεία για τους Εργατικούς
- CNN: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι το Ιράν καθαρίζει γρήγορα τις εισόδους σε υπόγειες εγκαταστάσεις πυραύλων (βίντεο)
- Αμπάς Αραγτσί: Οι συνομιλίες Ιράν-ΗΠΑ συνεχίζονται, ας μη δίνουμε σημασία στις εικασίες
- Μιανμάρ: Πάνω από 55 νεκροί από ισχυρή έκρηξη σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.