• Ναυτιλία

    Γεύμα εργασίας των εφοπλιστών Μικρών Αποστάσεων με τον υφυπουργό Ναυτιλίας

    • NewsRoom


    Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος ήταν ο προσκεκλημένος ενός ακόμη γεύματος εργασίας που διοργάνωσε η ΕΕΝΜΑ στο πλαίσιο του κύκλου Networking Luncheons.

    Ο Πρόεδρος της ΕΕΝΜΑ Χαράλαμπος Σημαντώνης αφού καλωσόρισε τον προσκεκλημένο της Ένωσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του από την προσωπική συνεισφορά του Κατσαφάδου στον χειρισμό των δύσκολων θεμάτων της Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων από το Υπουργείο. Επισήμανε όμως, ότι τα προβλήματα είναι πολλά και υπάρχουν χρόνια ζητήματα που έχουν συσσωρευτεί εδώ και δεκαετίες, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει μία ανοιχτή πόρτα στο Υπουργείο Ναυτιλίας όπου η Ένωση μπορεί συζητά και να βρίσκει λύσεις.

    Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας πραγματοποίησε έναν σύντομο απολογισμό της θητείας του στο Υπουργείο που ξεκίνησε το 2021. Φαίνεται ότι πολλά ζητήματα έχουν επιλυθεί – κάτω από δύσκολες συνθήκες, ενώ υπάρχουν ακόμα αρκετά τα οποία θα πρέπει να επιλυθούν προκειμένου και η Ναυτιλία Μικρών Αποστάσεων να συνεχίσει να παραμένει ασφαλής και αγωνιστική.

    Έδειξε πλήρως ενημερωμένος για όλα τα ζητήματα και ότι είναι σαφώς στο ίδιο μήκος κύματος με την ναυτιλία, ξέρει να ακούει και να συνεργάζεται.

    Στη συζήτηση που ακολούθησε σε φιλικό και συνεργατικό κλίμα με επίκεντρο το παρόν και το μέλλον των εξελίξεων του κλάδου συμμετείχαν το Δ.Σ της Ένωσης, μέλη της ΕΕΝΜΑ, συνεργάτες, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών και δημοσιογράφοι του ναυτιλιακού ρεπορτάζ.

    Διαβάστε επίσης:

    Η επιχειρησιακή στρατηγική του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης αναλύθηκε στους θεσμικούς επενδυτές



    ΣΧΟΛΙΑ