ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φορτηγό πλοίο σημαίας Κύπρου προσέκρουσε σε προβλήτα στο λιμάνι του Κερατσινίου το πρωί του Σαββάτου. Χτύπησε ελαφρώς με την αριστερή πλευρά του βολβού της πλώρης ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού:
Τις πρωινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ότι Φ/Γ πλοίο σημαίας Κύπρου, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του, επακούμβησε ελαφρώς με την αριστερή πλευρά του βολβού της πλώρης σε προβλήτα των εγκαταστάσεων Σ.Ε.Μ.Π.Ο, στο λιμάνι του Κερατσινίου.
Αποτέλεσμα ήταν η πρόκληση επιφανειακών φθορών στον βολβό της πλώρης, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από τη Λιμενική Αρχή Κερατσινίου που διενεργεί την προανάκριση, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, ενώ μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του.
Διαβάστε επίσης:
Tourism Awards 2024: Τιμητική βράβευση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου
Drewry: Μειώθηκαν 3% οι ναύλοι στα εμπορευματοκιβώτια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνος Ματθαίου: Οι Κούφιοι άνθρωποι της εποχής μας
- Το Βιετνάμ των κροίσων: Superyachts, ιδιωτικά jets και μια νέα παγκόσμια τάση πολυτέλειας
- H επιτυχία του Πιέρ, η ντροπή στα Κατεχόμενα, η Γιάννα και το τηλεσκόπιο, τι θα γίνει με Βορίδη – Αυγενάκη και το ποσοστό της ΝΔ
- Το πάρτι του ΑΝΤ1 με ηχηρές απουσίες και σιωπηρές παρουσίες, γιατί ο Ιβάν αποτίμησε τα ΜΜΕ, η αποχώρηση-«σταθμός» του Σόλακ, η Σία, ο Ζούλας και ο Σκάι
