ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλης Κικίλιας: «Η ελληνική ναυτιλία, πρώτη δύναμη παγκοσμίως, συνδιαμορφώνει τις εξελίξεις και συμβάλλει στην ευημερία της πατρίδας μας»
Για μεγάλη επιτυχία του Λιμενικού Σώματος που με τη συνδρομή της ΕΥΠ εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση, παράνομης διακίνησης μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα, κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας.
Ο υπουργός Ναυτιλίας επισημαίνει ότι «η φύλαξη των συνόρων και η καταπολέμηση των παράνομων κυκλωμάτων διακίνησης είναι ζήτημα εθνικής ασφαλείας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Σημειώνεται ότι το πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη ένα από τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, ενώ αναζητείται ένα ακόμα ενώ παράλληλα εμπλέκονται άλλα 12 άτομα στην Τουρκία.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελατήριο από ανθρακόνημα
- Σαουδική Αραβία: Καταδικάζει με τον «πλέον ισχυρό» τρόπο την ισραηλινή χερσαία επίθεση στη Γάζα
- Φρεντέρικσεν: Η Δανία θα αγοράσει όπλα ακριβείας μεγάλου βεληνεκούς για να αντιμετωπίσει τη ρωσική απειλή
- Τραμπ: Χαρακτηρίζει δικαστές που του είχαν ασκήσει δίωξη ως «διεφθαρμένους» και «διαταραγμένους»
