ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από τη θέση του ειδικού συμβούλου θα συνεργάζεται με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά ο κ. Σωτήρης Θεοφάνης.
Ο κ. Θεοφάνης με εμπειρία δεκαετιών στο πηδάλιο των δύο μεγάλων λιμένων της χώρας , Πειραιά και Θεσσαλονίκης, θα συνεισφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία στην προσπάθεια που καταβάλει το ΕΒΕΠ για να μεγιστοποιήσει τις υπεραξίες που κρύβει το μεγάλο λιμάνι για την τοπική και εθνική οικονομία.
«Η τεχνογνωσία και σημαντική προσφορά σας σε θέματα που αφορούν στο επιχειρείν, μαζί με την πολύτιμη εμπειρία σας σε θέματα μεταφορών, με καθιστούν απόλυτα βέβαιο για τη δημιουργική και καρποφόρα μεταξύ μας συνεργασία», σημειώνει σε επιστολή του προς τον κ. Θεοφάνη ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκιδης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιο μοντέλο είναι η Ferrari της Πόπης Σεμερτζίδου που δέσμευσε η Αρχή για το Ξέπλυμα και πόσο κοστίζει
- AEGEAN-INDIGO: Μαζί στο στοίχημα για την αγορά της Ινδίας- Στόχος ο 4πλασιασμός της σημερινής κίνησης
- ΔΕΗ myHome Plan: Με 60 ευρώ, περισσότερα από ενέργεια σε ένα λογαριασμό
- ΠΑΣΟΚ–ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ: Συγκλίσεις χωρίς πυξίδα, μέτωπα χωρίς ηγεσία
