ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από τη θέση του ειδικού συμβούλου θα συνεργάζεται με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά ο κ. Σωτήρης Θεοφάνης.
Ο κ. Θεοφάνης με εμπειρία δεκαετιών στο πηδάλιο των δύο μεγάλων λιμένων της χώρας , Πειραιά και Θεσσαλονίκης, θα συνεισφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία στην προσπάθεια που καταβάλει το ΕΒΕΠ για να μεγιστοποιήσει τις υπεραξίες που κρύβει το μεγάλο λιμάνι για την τοπική και εθνική οικονομία.
«Η τεχνογνωσία και σημαντική προσφορά σας σε θέματα που αφορούν στο επιχειρείν, μαζί με την πολύτιμη εμπειρία σας σε θέματα μεταφορών, με καθιστούν απόλυτα βέβαιο για τη δημιουργική και καρποφόρα μεταξύ μας συνεργασία», σημειώνει σε επιστολή του προς τον κ. Θεοφάνη ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκιδης.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.