ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Evalend Shipping του εφοπλιστή Κρίτωνα Λεντούδη επενδύει σε πλοία μεταφοράς φυσικού αερίου.
Ναυλομεσιτικές πηγές αναφέρουν ότι ο Κρίτων Λεντούδης υπέγραψε επιστολή προθέσεων με την HD Korea Shipbuilding & Offshore Engineering για τη ναυπήγηση δύο πλοίων μεταφοράς LNG 174.000 κυβικών μέτρων.
Τα πλοία, σύμφωνα με εκτιμήσεις ναυλομεσιτών, κοστίζουν περίπου 260 εκατομμύρια δολάρια το καθένα, θα κατασκευαστούν στην HD Hyundai Heavy Industries στο Ulsan και θα παραδοθούν το δεύτερο εξάμηνο του 2027.
Ο Κρίτων Λεντούδης κατέχει και διαχειρίζεται πάνω από 50 πλοία και σύμφωνα με τη VesselsValue, ναυπηγεί άλλα 14 πλοία στο ίδιο ναυπηγείο στη Νότια Κορέα.
Διαβάστε επίσης:
Έλληνες εφοπλιστές: Συμφωνίες για την κατασκευή 107 πλοίων το πρώτο εξάμηνο του έτους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Code Like a Girl: Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 10ο κύκλο του προγράμματος
- Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν – Πώς να αποφύγετε τις παγίδες
- Mega deal στον κλάδο των media: Η Fox αποκτά την Roku έναντι $22 δισ.
- Μακρόν για απειλές Τραμπ για δασμούς στα γαλλικά κρασιά: «Δεν αποφασίζουν οι ΗΠΑ για τα δικαιώματα των Ευρωπαίων»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.