Ναυτιλία

ΕΝΕΔΕΠ για τη νέα πρόταση της Dport: Έσπασε η αδιαλλαξία

Εργαζόμενοι της DPort Services στον Πειραιά σε απεργία


«Συνάδελφοι, έσπασε η αδιαλλαξία! Ο αγώνας μας φέρνει αποτέλεσμα!». Η Ένωση Εργαζομένων στη Διακίνηση Εμπορευματοκιβωτίων στις Προβλήτες του Πειραιά με αυτό τον τίτλο κυκλοφόρησε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «μετά από πολύμηνο αποφασιστικό αγώνα, με την δύναμη της οργάνωσης και της τεράστιας αλληλεγγύης οι εργαζόμενοι με μπροστάρη το ΕΝΕΔΕΠ ανάγκασαν την εργοδοσία να φέρει επιτέλους πρόταση για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας».

Στη συνέχεια τονίζει: «Το ΔΣ του Σωματείου μας θα εξετάσει αναλυτικά μαζί με τους νομικούς και φοροτεχνικούς συμβούλους του τις προτάσεις της εργοδοσίας, ώστε να είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε με απόλυτη ανάλυση, εξειδίκευση και εγκυρότητα γύρω από κάθε σημείο της πρότασης της εργοδοσίας, για να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις από την ΓΣ των μελών μας, η οποία ορίζεται για την Τρίτη 10 Μαΐου στο λιμάνι από 13:00 ως 20:00.

Συνάδελφοι, όλοι γνωρίζουμε ότι με τα αιτήματα, τις διεκδικήσεις και τους αγώνες μας έχουμε καταφέρει από το 2014 μέχρι σήμερα να πετύχουμε σημαντικές μικρές και μεγάλες νίκες!

Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε κατάκτηση στο λιμάνι οφείλεται στην διεκδικητική, αγωνιστική και συνεπή στάση μας με μπροστάρη το Σωματείο μας/ΕΝΕΔΕΠ.

Όλοι γνωρίζουμε ότι χωρίς την ΕΝΕΔΕΠ και τους αγώνες μας, το λιμάνι θα ήταν ακόμα το κάτεργο του 2010…

Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε πρόταση της εργοδοσίας και της κυβέρνησης ήταν και είναι συνέπεια των δικών μας διεκδικήσεων και αγώνων.

Δίνουμε όλοι το παρόν στην ΓΣ της Τρίτης 10 Μαΐου για να αποφασίσουμε για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τις οικογένειές μας».

Διαβάστε επίσης:

Η νέα πρόταση της Dport προς τους εργαζόμενους στο λιμάνι του Πειραιά

Λιμάνι Πειραιά: Θετική η ΣΕΕΔΠ στις προτάσεις της DportΣΧΟΛΙΑ