• Ναυτιλία

    Δώρο Χριστουγέννων: Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις των ναυτικών

    • NewsRoom
    Δώρο Χριστουγέννων


    Ο Οίκος Ναύτου Πειραιά ενημερώνει τους άνεργους ναυτικούς για τη διαδικασία καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης λόγω εορτών των Χριστουγέννων 2022, ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα κατά τη διαδικασία υποβολής των απαιτούμενων για έλεγχο δικαιολογητικών.

    Δεδομένου ότι, ο χρόνος υποβολής των δικαιολογητικών είναι συγκεκριμένος και περιορισμένος, η υπηρεσία του Ο.Ν έχει θέσει σε εφαρμογή την παρακάτω σταδιοποίηση της υποβολής τόσο των απαιτούμενων δικαιολογητικών όσο και τον χρόνο προσέλευση στην Κεντρική Υπηρεσία, η επιτυχία της οποίας εξαρτάται από τον βαθμό συνεργασίας μεταξύ του Ο.Ν. Πειραιά και των ανέργων ναυτικών.

    Για τον λόγο αυτό ο Ο.Ν. καλεί τους ναυτικούς να τηρηθούν κατά γράμμα οι εξής οδηγίες:

    Κατάθεση Δικαιολογητικών Στον Ο.Ν. Πειραιά

    Κάθε ναυτικός εισέρχεται στην ιστοσελίδα του Ο.Ν. και στη συνεχεία στην ανακοίνωση με τίτλο «Δώρο Χριστουγέννων 2022 – Οδηγίες & Δικαιολογητικά» και αφού εκτυπώσει το αρχείο μορφής pdf με ΘΕΜΑ: «Έντυπο Αίτησης για Χορήγηση Δ. Χριστουγέννων 2022» συμπληρώνει τα στοιχεία του, την υπογράφει και μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που απαιτούνται (σύμφωνα με την εγκύκλιο, τα οποία αναγράφονται και στο κάτω μέρος της αίτησης), τα συμπεριλαμβάνει σε σφραγισμένο φάκελο μεγέθους Α4 και αναγράφει το ονοματεπώνυμο του και τον ΑΜΗΝΑ.

    Διαβάστε επίσης:

    Μέχρι 21 Δεκεμβρίου το δώρο Χριστουγέννων στους ναυτικούς



    ΣΧΟΛΙΑ