• Ναυτιλία

    Διεθνές βραβείο για τον Εμανουέλε Γκριμάλντι για την καινοτόμο δράση του

    Εμμανουέλε Γκριμάλντι, Διευθύνων Σύμβουλος Grimaldi Group

    Εμμανουέλε Γκριμάλντι, Διευθύνων Σύμβουλος Grimaldi Group


    Ο Ναπολιτάνος εφοπλιστής  Εμανουέλε Γκριμάλντι βραβεύτηκε στο Ντουμπάι, για την καινοτόμο δράση του.

    Το Διεθνές Ινστιτούτο Ναυτιλιακών Ερευνών Aries απένειμε στον εφοπλιστή Εμανουέλε Γκριμάλντι, πρόεδρο του ICS  (Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο) και εκπρόσωπο διαχειριστή του Ναπολιτάνικου ομώνυμο ναυτιλιακού ομίλου.

    «Θα ήθελα – σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της Alis, Marcello Di Caterina,να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια στον Εμανουέλε Γκριμάλντι εκ μέρους ολόκληρης της ένωσης μας για αυτή τη νέα εξαιρετική αναγνώριση που δίνει τα εύσημα σε όσους ξοδεύουν όλη τους την ενέργεια καθημερινά για τη βιώσιμη ανάπτυξη της ναυτιλίας σε παγκόσμιο επίπεδο».

    «Ο διεθνής ακαδημαϊκός κόσμος αναγνωρίζει επίσης την αυθεντία και τον ηγετικό ρόλο του Δρ. Γκριμάλντι στη διεθνή θαλάσσια οικονομία, υπογραμμίζοντας το μοναδικό του όραμα στις διαδικασίες εκσυγχρονισμού του παγκόσμιου στόλου και αυτό είναι λόγος μεγάλης υπερηφάνειας για το σύνολο».

    «Η αξιοποίηση ορισμένων προσωπικοτήτων σε διεθνή πλαίσια είναι θετική για την Ιταλία συνολικά. Είμαστε πεπεισμένοι – καταλήγει ο Marcello Di Caterina, ότι η προωθητική και καινοτόμος δράση του Doctor Grimaldi, ο οποίος ξεχωρίζει στον κόσμο για τη συνεχή αναζήτησή του για βιώσιμες λύσεις για τις θαλάσσιες μεταφορές και τις αλυσίδες logistics, θα συνεχίσει να εμπνέει όλους τους συνεργάτες μας και όλους τους νέους που επιθυμούν να πλησιάσουν τον κόσμο μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Minoan Lines: Από την 1η Φεβρουαρίου καθημερινές προσεγγίσεις στη Μήλο

    MSC: Ενισχύει τις συνδέσεις μεταξύ Ευρώπης και Νότιας Αφρικής 

    Επιθέσεις στην Ερυθρά Θάλασσα: Μείωση κατά 30% της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων σε ετήσια βάση (ΔΝΤ)



    ΣΧΟΛΙΑ