• Ναυτιλία

    Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 5,91 εκατ. δολαρίων 

    Σεμίραμις Παληού, CEO της Diana Shipping

    Σεμίραμις Παληού, CEO της Diana Shipping


    Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Diana Shipping, της Σεμίραμις Παληού, υπέγραψε συμβόλαιο χρονοναύλωσης με την Cobelfret για το πλοίο ξηρού φορτίου Myrto.

    Η Diana Shipping, γνωστοποίησε ότι η ναύλωση του πλοίου ξηρού χύδην φορτίου, χωρητικότητας 82.131 dwt, κατασκευής 2013, προβλέπεται να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου 2023.

    Η ακαθάριστη τιμή ναύλωσης είναι 12.650 δολάρια την ημέρα, μείον την προμήθεια 5% που καταβάλλεται σε τρίτους, για μια περίοδο τουλάχιστον έως την 1η Νοεμβρίου 2024, έως τις 15 Ιανουαρίου 2025 κατ’ ανώτατο όριο.

    Σύμφωνα με την εταιρεία η απασχόληση του πλοίου Myrto αναμένεται να αποφέρει περίπου 5,91 εκατομμύρια δολάρια ακαθάριστα έσοδα για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο της χρονοναύλωσης.

    Τους τελευταίους μήνες, η Diana Shipping κατάφερε να ναυλώσει πολλά από τα πλοία της. Τον Απρίλιο, η εταιρεία υπέγραψε ναύλωση για τα πλοία DSI Drammen και Electra. Τον επόμενο μήνα εξασφάλισε ναύλωση για τη Σάντα Μπάρμπαρα και τη Φαίδρα. Τον Ιούνιο, υπέγραψε ναύλωση για το capesize New York και το ultramax DSI Altair.

    Ο στόλος της Diana Shipping αποτελείται αυτήν τη στιγμή από 42 ξηρά πλοία – τέσσερα newcastlemax, 10 capesize, πέντε post-panamax, έξι kamsarmax, επτά panamax και 10 πλοία ultramax. Η συνδυασμένη μεταφορική ικανότητα του στόλου είναι περίπου 4,7 m dwt με σταθμισμένη μέση ηλικία τα 10,23 έτη.

    Διαβάστε επίσης:

    H Fast Ferries καθιέρωσε Ημέρα Εκπτωτικού Ναυλολογίου μειωμένο κατά 20%

    Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Οι εκπτώσεις της Attica Group και της Hellenic Seaways – Οι προσφορές ανά εταιρεία

    Golden Star Ferries: Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια



    ΣΧΟΛΙΑ