• Ναυτιλία

    Δεν έχει καταβληθεί το επίδομα σίτισης στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Χίου και Οινουσσών

    Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου

    Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου


    Με επιστολή του προς το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, τον Υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη και τον Βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο Παγχιακός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού θέτει το θέμα της εξόφλησης του επιδόματος σίτισης που δικαιούνται οι σπουδαστές και σπουδάστριες των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού.

    Αναλυτικότερα, ο Παγχιακός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΣΑΕΝ), ο οποίος λειτουργεί ως εκπρόσωπος των σπουδαστών και των σπουδαστριών των ακαδημιών των ΑΕΝ Οινουσσών και της Χίου, τονίζει:

    «Στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες αναμένουν να τους δοθεί το επίδομα σίτισης που δικαιούνται, ένα ποσό το οποίο θα κάλυπτε πολλές από τις οικονομικές ανάγκες τους, την περίοδο που δεν εκτελούν τα εκπαιδευτικά τους ταξίδια. Παρακαλείσθε να δοθεί άμεσα η λύση της εξόφλησης τους, έστω και ένα ποσό αντί όλων, καθώς έχει να δοθεί για τουλάχιστον 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την αρωγή σας».

    Διαβάστε επίσης:

    Οι Ιταλοί εφοπλιστές έχουν τον μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο αξίας 4,03 δισ. δολ.

    Άρχισαν οι παραλαβές νεότευκτων 2+2 πλοίων από την Maran Tankers και Pleiades Shipping



    ΣΧΟΛΙΑ