• Ναυτιλία

    Costa Cruises: Χλιδή και ψυχαγωγία με το κρουαζιερόπλοιο Costa Toscana στον Περσικό κόλπο – Προσφέρει βόλτα με ελικόπτερο στο Ντουμπάι

    Costa Cruises


    Η Costa Cruises ενισχύει την παρουσία της στο Ντουμπάι με την δρομολόγηση του κρουαζιερόπλοιου Costa Toscana.

    Η τελευταία ναυαρχίδα της ιταλικής εταιρείας, η οποία τέθηκε σε λειτουργία τον περασμένο Μάρτιο, πραγματοποίησε εκδήλωση γνωριμίας για πρώτη φορά στο Dubai Harbour Cruise Terminal, τον πιο σύγχρονο τερματικό σταθμό κρουαζιέρας στην πόλη, που εγκαινιάστηκε από τον Όμιλο Costa τον Δεκέμβριο του 2021. Η εκδήλωση έγινε πάνω στο πλοίο στην οποία συμμετείχαν τοπικές και ιταλικές αρχές.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα 2022/23, η Costa Toscana θα προσφέρει δρομολόγια μιας εβδομάδας στον Περσικό Κόλπο, αναχωρώντας από το Ντουμπάι. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 13 κρουαζιέρες, από τις 17 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 11 Μαρτίου 2023, προσφέροντας το πακέτο «πτήση + κρουαζιέρα».

    Έως τις 14 Ιανουαρίου 2023, το δρομολόγιο θα είναι αφιερωμένο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ομάν, με μεγάλες στάσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο ημερών και μιας νύχτας, στο Ντουμπάι, το Μουσκάτ και το Άμπου Ντάμπι . Στην κρουαζιέρα της Πρωτοχρονιάς, η διανυκτέρευση θα είναι μόνο στο Ντουμπάι, για να γιορτάσουν οι επιβάτες το νέο έτος.

    Από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 11 Μαρτίου, το Κατάρ θα επιστρέψει μεταξύ των προορισμών που θα επισκεφθεί το πλοίο, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν το Ντουμπάι, τη Ντόχα, το Μουσκάτ και το Άμπου Ντάμπι.

    Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκδρομών για να ανακαλύψετε από μια μοναδική σκοπιά, με πραγματικές εμπειρίες στην καρδιά κάθε τόπου, αυτούς τους υπέροχους προορισμούς, που συνδυάζουν τη νεωτερικότητα της φουτουριστικής αρχιτεκτονικής με τη γοητεία της ερήμου και τις αρχαίες παραδόσεις.

    Για παράδειγμα, στο Ντουμπάι, μια πολύ ιδιαίτερη περιήγηση είναι η βόλτα με το ελικόπτερο, η οποία προσφέρει ένα συναρπαστικό πανόραμα αυτής της απίστευτης πόλης. Μην χάσετε επίσης την περιήγηση στην έρημο.

    Στο Μουσκάτ μπορείτε να δοκιμάσετε μια κρουαζιέρα κατά μήκος της ακτής του Ομάν με το Dhow, ένα παραδοσιακό ξύλινο σκάφος ή μια εκδρομή στο εντυπωσιακό φαράγγι του Wadi Al Arbeieen, με τις λίμνες και τις πισίνες στα χρωματιστά βουνά του Ομάν.

    Στο Άμπου Ντάμπι, μπορείτε να επιλέξετε να επισκεφτείτε ένα από τα τρία πιο διάσημα θεματικά πάρκα της πόλης: Ferrari World για αθλητές που αγαπούν την ταχύτητα και τον κόσμο των αγώνων. Warner Brothers World, για να συναντήσετε διάσημους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και τον Υδάτινο Κόσμο του Yas, ένα τεράστιο υδάτινο πάρκο με 43 αξιοθέατα, όπως τσουλήθρες, θαλάσσια παιχνίδια και πισίνες.

    Ή χαλαρώστε στην αποκλειστική παραλία του νησιού Al Maya, έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο μόλις λίγα λεπτά από το Άμπου Ντάμπι, ή επισκεφθείτε το Λούβρο, ένα αριστούργημα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, όπου μπορείτε να θαυμάσετε έργα τέχνης από όλο τον κόσμο.

    Για τους λάτρεις του γκολφ, διατίθεται το πακέτο “κρουαζιέρα και γκολφ”, το οποίο συνδυάζει γκολφ με τις καλύτερες προσφορές της κρουαζιέρας και θα σας επιτρέψει να παίξετε σε μερικά από τα πιο όμορφα κλαμπ του Περσικού Κόλπου κατά τη διάρκεια των στάσεων του πλοίου στο λιμάνι.

    Η προσφορά επί του σκάφους της Costa Toscana συνδυάζεται επίσης ανάλογα με τον προορισμό. Ξεκινώντας με τη γαστρονομική προσφορά, σχεδιασμένη από τους Bruno Barbieri, Hélène Darroze και Ángel León.

    Αυτοί οι τρεις παγκοσμίου φήμης σεφ θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τους προορισμούς κρουαζιέρας μέσω γεύσης, με τα Destination Dishes, μεμονωμένα πιάτα που διατίθενται στα κύρια εστιατόρια, τα οποία προσφέρουν την παράδοση και τις γεύσεις του τόπου που θα επισκεφτείτε την επόμενη μέρα και με τρία μενού εστιατορίων Archipelago , ένα για κάθε σεφ, σχεδιασμένο για να εξερευνήσετε το μέρος της θάλασσας που περιηγείστε μέσα από το φαγητό.

    Το ενσωματωμένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα δει το ντεμπούτο μιας πρωτόγνωρης και θεαματικής παράστασης, που ονομάζεται “Essence”, εμπνευσμένη από τις ατμόσφαιρες “Arabian Nights” του Περσικού Κόλπου.

    Διαβάστε επίσης

    Δωρεά αναπηρικών αμαξιδίων από το κρουαζιερόπλοιο Costa Venezia σε τοπικούς φορείς



    ΣΧΟΛΙΑ