ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον κόλπο του λιμένα της Μαριούπολης, χτυπήθηκε ένα εμπορικό πλοίο που φέρει τη σημαία της Δομινικανικής Δημοκρατίας και βυθίζεται ύστερα από χτύπημα από ρωσικά πυρά.
Αυτό ισχυρίζεται η Συνοριακή Φρουρά της Ουκρανίας και επικαλείται την εφημερίδα Ukrainska Pravda .Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο βομβαρδισμός προκάλεσε φωτιά στο μηχανοστάσιο.
Από το πλοίο μεταδόθηκε το εξής μήνυμα προς τα παραπλέοντα πλοία: «Προσοχή, το πλοίο που φέρει τη σημαία της Δομινικανικής Δημοκρατίας καταστράφηκε, φωτιά στο μηχανοστάσιο. Είμαστε τραυματισμένοι».
Διαβάστε επίσης:
Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στην Πύλο και σύλληψη δύο διακινητών
ΕΕ: Εξετάζει την απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού άνθρακα μετά τις θηριωδίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιστολή Αμερικανών βουλευτών στον Ντόναλντ Τραμπ: Ο Ερντογάν εδώ και χρόνια απειλεί να εισβάλει σε Ελλάδα και Ισραήλ
- Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
- Φωτιά ηλεκτρικού οχήματος σε υπόγειο χώρο
- Snappi: Είσοδος σε πάνω από τρεις ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το 2029
