ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποιος ζήτησε την παραίτηση Βορίδη, ο άγριος καυγάς στο Μαξίμου, το σχέδιο αλλαγής πρωθυπουργού και γιατί γέμισε «Ινδιάνους» η Λάρισα
Ως αδιαμφισβήτητο ηγέτη στη διεθνή ναυτιλιακή σκηνή χαρακτήρισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, την ελληνική ναυτιλία, στον χαιρετισμό που απηύθυνε χθες στην τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Ναυτιλίας (“Lloyd’ s List Greek Shipping Awards”).
Ο κ. Στυλιανίδης επισήμανε ότι ο ελληνικός στόλος στηρίζει την παγκόσμια οικονομία και το διεθνές εμπόριο, προωθώντας παράλληλα τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και καινοτομίας. «Οι εφοπλιστές μας, οι Έλληνες ναυτικοί και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό στη στεριά, είναι οι στυλοβάτες αυτού του κλάδου και οδηγούν την ελληνική ναυτιλία στην πρωτιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας ο κ. Υπουργός, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης η οποία, όπως είπε, «τιμά την καρδιά της ελληνικής ναυτιλίας και οικονομίας», αλλά και τους βραβευθέντες, εξέφρασε την προσωπική του δέσμευση ως Υπουργός αλλά και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ότι θα παραμείνουν αρωγοί και συνεργάτες στη μεγάλη προσπάθεια των φορέων της ναυτιλίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου
- ΣΕΠΕΕ: Στα 660 εκατ. ευρώ εξαγωγές ένδυσης στο 10μηνο με πτώση στο βαμβάκι
- Υπερταμείο: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ ο Αντώνης Κεραστάρης