• Ναυτιλία

    Χάρης Αντωνίου (Neptune Leasing): Προσφέρουμε ανταγωνιστικές υπηρεσίες

    Χάρης Αντωνίου, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Neptune

    Χάρης Αντωνίου, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Neptune


    «Η ναυτιλία αποδεικνύεται για άλλη μια φορά φάρος σταθερότητας σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο και ασταθές γεωπολιτικό και οικονομικό περιβάλλον. Βοηθά τις αρτηρίες του παγκόσμιου εμπορίου να συνεχίσουν να προμηθεύουν τον κόσμο με πρώτες ύλες και αγαθά που χρειάζονται τόσο πολύ», τόνισε στο πρόσφατο συνέδριο της Capital Link, ο Χάρης Αντωνίου, Founder & Managing Director, της Neptune Maritime Leasing Ltd.

    «Σε αυτό το πλαίσιο», πρόσθεσε ο Χάρης Αντωνίου, «η χρηματοδοτική μίσθωση πλοίων, η βασική δραστηριότητα της Neptune Maritime Leasing, αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς για να γίνει μια κύρια οικονομική λύση για τους πλοιοκτήτες» και στη στη συνέχεια κατέληξε λέγοντας:

    «Η Neptune Leasing ακολουθεί μια ρεαλιστική προσέγγιση στη χρηματοδότηση τόσο των υφιστάμενων πλοίων, επιτρέποντας την επέκταση της οικονομικής ζωής τους μέσω μετασκευών, αλλά και των νεότευκτων πλοίων, καθώς εντείνεται η εστίαση μας στη μείωση των εκπομπών και στην ενεργειακή μετάβαση.

    Προσφέρουμε ανταγωνιστικές, ευέλικτες και προβλέψιμες υπηρεσίες στους πελάτες μας και ελκυστικές αποδόσεις, προσαρμοσμένες στο ρίσκο, στους επενδυτές μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Λάτσης – Κωνσταντακόπουλος χρηματοδοτούν την αγορά πέντε πλοίων από την Lomar (Λογοθέτης)

    Ocean Network Express: Επενδύσεις 25 δισ. στη 10ετία  – Θέλει ετησίως κέρδη 3,8 δισ. δολ.

    Χατζημανώλη: 420 ναυτιλιακές λειτουργούν στην Κύπρο με το νέο σύστημα φορολογίας



    ΣΧΟΛΙΑ