• Ναυτιλία

    Celestyal Journey: Ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο

    Celestyal Journey


    Το περασμένο Σαββατοκύριακο το νεότερο πλοίο του στόλου της Celestyal, το Celestyal Journey, απέπλευσε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο, έχοντας στο τιμόνι της κρουαζιέρας, τον εξαιρετικά έμπειρο καπετάνιο κ. Άγγελο Βασιλάκο.

    Αναχωρώντας από τον Πειραιά το Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου, οι πρώτοι επιβάτες του Celestyal Journey απολαμβάνουν την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, το Ηράκλειο (Κρήτη), τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο, συνεχίζοντας την παράδοση της εταιρείας να μυεί τους επιβάτες της στον πολιτισμό των προορισμών που προσεγγίζει.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης σχολίασε: «Στις 02 Σεπτεμβρίου, ξεκινήσαμε με επιτυχία να προσφέρουμε μια νέα εμπειρία, γιορτάζοντας τον πρώτο απόπλου του νεότερου πλοίου μας, Celestyal Journey.

    Είναι μια συναρπαστική περίοδος για τη Celestyal, καθώς συνεχίζουμε να επενδύουμε στον στόλο μας, σηματοδοτώντας με αυτή την ευκαιρία την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στο όραμά μας να προσφέρουμε μια σημαντικά αναβαθμισμένη εμπειρία διαμονής».

    Γιορτάζοντας το εναρκτήριο ταξίδι του Celestyal Journey και αναδεικνύοντας τη σημαντικά αυξημένη χωρητικότητα των αναβαθμισμένων καμπινών με μπαλκόνι του πλοίου, η Celestyal παρατείνει την ειδική προσφορά της για δωρεάν αναβάθμιση καμπίνας κατηγορίας σουίτας σε όλες τις κρατήσεις* μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, για κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2023.

    Αυτή περιλαμβάνει τη βραβευμένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων “Τρεις Ήπειροι” που ξεκινά με το νέο πλοίο από τις 21 Οκτωβρίου, καθώς και τις ειδικές εορταστικές κρουαζιέρες 8, 11, 18 και 19 διανυκτερεύσεων που αναχωρούν τον Δεκέμβριο (στις 16 Δεκεμβρίου για τις κρουαζιέρες 11 και 19 διανυκτερεύσεων, στις 09 Δεκεμβρίου για την κρουαζιέρα 18 διανυκτερεύσεων και στις 27 Δεκεμβρίου για την κρουαζιέρα 8 διανυκτερεύσεων).

    Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις κρουαζιέρες του Celestyal Journey μπορείτε να βρείτε στο celestyal.com, ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες ειδικές προσφορές μπορείτε να βρείτε εδώ ή να επικοινωνήσετε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

    *Η διάθεση υψηλότερης κατηγορίας καμπίνων σε σουίτα θα ισχύει για όλες τις κρατήσεις XD, SJA, SJB που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

    Διαβάστε επίσης: 

    Celestyal Journey: Αναβαθμισμένες σουίτες και φιλοξενία των παιδιών χωρίς επιβάρυνση

    Neptune Lines (Μελίνα Τραυλού): Ναυπηγεί 2 πλοία της επόμενης γενιάς

    Μπιάγκης: Η κυβέρνηση να ξεκινήσει ευρεία διαβούλευση για εκπόνηση εθνικής λιμενικής πολιτικής



    ΣΧΟΛΙΑ