• Ναυτιλία

    Celestyal: Ένα αστέρι γεννιέται


    Η Celestyal αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο, νέο κρουαζιερόπλοιό της, Celestyal Journey, μετά από εκτεταμένη τεχνική αναβάθμιση και ανακαίνιση των χώρων επιβατών.

    Το όνομα του πλοίου ενσαρκώνει την αίσθηση της περιπέτειας και της εξερεύνησης για τους επιβάτες του, που αποτυπώνεται σε όλη την εν πλω εμπειρία – διαθέτει περισσότερες σουίτες με μπαλκόνι, επτά πολυτελή εστιατόρια, οκτώ υπέροχα μπαρ και σαλόνια, άπλετα ανοικτά καταστρώματα, δύο πισίνες και ένα ολόκληρο κατάστρωμα αφιερωμένο στην ευζωία.

    Οι 630 Dream Suites και καμπίνες Cosmos του Celestyal Journey προσφέρουν πολύ περισσότερα από ένα απλό μέρος για νυχτερινό ύπνο.

    Έχουν σχεδιαστεί ως «καταφύγιο» για ξεκούραση και χαλάρωση, καθώς οι επιβάτες ξεκινούν τις περιπέτειές τους στο Αιγαίο.

    Με το νέο κρουαζιερόπλοιο, η εταιρεία κάνει το ντεμπούτο της για προσφορά Penthouse σουίτας με ιδιωτική βεράντα, τη σουίτα Stargazer, για μια κορυφαία εμπειρία πολυτελούς κρουαζιέρας.

    Υπάρχουν 120 Junior Dream Suites και 28 Grand Dream Suites, όλες με μπαλκόνι, που δημιουργούν ατμόσφαιρα στο πλοίο, ανάλογη με τους προορισμούς που επισκέπτεται, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να τους απολαύσουν τόσο στη στεριά όσο και εν πλω.

    Το πλοίο διαθέτει συνολικά 80% εξωτερικές καμπίνες που προσφέρουν εικόνες και θέα από τα νησιά.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης σχολίασε:

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα βελτιωμένη εμπειρία κρουαζιέρας που θα προφέρει το Celestyal Journey.

    Χρησιμοποιήσαμε τα ανεκτίμητα σχόλια των επιβατών μας καθώς και έρευνες του κλάδου για να αναβαθμίσουμε το υπάρχον ποιοτικό προϊόν μας και να προσφέρουμε μια νέα premium εμπειρία διαμονής για τους επιβάτες του νέου μας πλοίου.

    Εισάγοντας ειδικά επιμελημένα στοιχεία, όπως την Penthouse suite, αμέτρητες γαστρονομικές απολαύσεις της μεσογειακής κουζίνας, το Chef’s Table, το κατάστρωμα ευεξίας και τις διευρυμένες πολιτιστικές περιπέτειες, ευελπιστούμε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία των επιβατών μας για μια αίσθηση περιπέτειας, παρέχοντάς τους αυθεντικές και αξέχαστες στιγμές που εκπληρώνουν την αναζήτησή τους για προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής».

    Διαβάστε επίσης:

    Πήλιο: Φωτιά σε πευκοδάσος στον Μουρτιά

    Αλέξης Τσίπρας: Αποχωρώ από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είμαι υποψήφιος

    ΙΟΝ: Και επίσημα στον Σπύρο Θεοδωρόπουλο το 60% της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας



    ΣΧΟΛΙΑ