ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Attica, στο πλαίσιο της ορθής και έγκυρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2022:
– Δελτίο Τύπου για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσης 2021: Τρίτη 5 Απριλίου 2022.
– Δημοσίευση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης χρήσης 2021 στον διαδικτυακό τόπο της Εταιρίας (www.attica-group.com) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr): Τρίτη 5 Απριλίου 2022.
– Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων θα ανακοινωθεί αμέσως μόλις προγραμματισθεί.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας θα προτείνει στη Γενική Συνέλευση τη μη διανομή μερίσματος από τα κέρδη χρήσεως 2021.
Η Attica διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση της παρούσας ανακοίνωσης.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.