Ναυτιλία

Attica Group: Απέκτησε το ξενοδοχείο Tinos Beach

  • NewsRoom
Σπυρίδων Πασχάλης, CEO Attica Group

Σπυρίδων Πασχάλης, CEO Attica Group


Η ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ  στο πλαίσιο της διεύρυνσης της παρουσίας της στον Ελληνικό τουρισμό, γνωστοποίησε την απόκτηση από τη θυγατρική Attica Blue Hospitality Μον/πη Α.Ε. («Attica Blue Hospitality»), του 100% των μετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Tinos Beach που βρίσκεται στη θέση Κιόνια Τήνου, έναντι συνολικού τιμήματος 6,5 εκατ. ευρώ.

Η χρηματοδότηση του τιμήματος προέρχεται από ίδια κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει ανεγερθεί σε έκταση συνολικής επιφάνειας 14.500 τ.μ., διαθέτει 180 δωμάτια σε ένα τριώροφο κεντρικό κτίριο με υπόγειο και τρία συγκροτήματα bungalows. Η Attica Blue Hospitality θα προχωρήσει στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου.

Η στοχευμένη δραστηριοποίηση στον ξενοδοχειακό κλάδο που συνεχίζεται με την απόκτηση του Tinos Beach, διευρύνει την παρουσία της Attica Group στον τουριστικό κλάδο μέσω της παροχής μεγαλύτερου εύρους υπηρεσιών και προϊόντων, ισχυροποιώντας ταυτόχρονα τη χρηματοοικονομική θέση της μέσα από επενδύσεις σε συγγενικούς τομείς που προσφέρουν άμεσες συνέργειες.

Διαβάστε επίσης:

Nomura: Οι κεντρικές τράπεζες θα ρίξουν τα επιτόκια το 2023- Το ευρώ παίρνει ανάσα

Δύο εκθέσεις για τη ναυτιλία στη Σύρο από Γ. Μ. Φουστάνο και Τράπεζα της Ελλάδος με θαλασσογραφίεςΣΧΟΛΙΑ