ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον απεγκλωβισμό 31 μεταναστών από δύσβατη χερσαία περιοχή στο ακρωτήρι “ΠΡΑΣΟ” βορειοανατολικά της Σάμου, προχώρησε το λιμενικό σώμα, μετά από αίτημα της αστυνομικής διεύθυνσης Σάμου.
Έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό πως οι μετανάστες και με τι μέσο έφθασαν στο συγκεκριμένη περιοχή.
Στο σημείο μετέβησαν ένα Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης και περιπολικό σκάφος του λιμενικού προς παροχή συνδρομής.
Το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού καθέλκυσε βοηθητικό σκάφος, το οποίο προσέγγισε τις ανωτέρω ακτές και απεγκλώβισε τριάντα έναν αλλοδαπούς και τους μετέφερε με ασφάλεια στην ακτή της “Μουρτιάς”.
Οι αλλοδαποί παρελήφθησαν από στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, προκειμένου να μεταφερθούν σε κλειστή ελεγχόμενη δομή ΚΕΔ Σάμου.
Διαβάστε επίσης:
Ίμια: Τουρκική ακταιωρός εισήλθε στα ελληνικά χωρικά ύδατα
Υπεγράφη συμφωνία μεταξύ ONEX και Algerie Ferries παρουσία Σκρέκα – «Εγκαινιάζει νέους ορίζοντες»
Οι δολοφονίες Ελλήνων εφοπλιστών που έμειναν στην ιστορία: Ζυγομαλάς, Τεργιάζος, Περατικός, Καρνέση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Γεωργακόπουλος (Intrum Hellas): Η απογείωση τζίρου και κερδών και η λειτουργία του… Ophelos
- Το δικαίωμα στον θάνατο
- Πλειστηριασμοί: Η ώρα του «σφυριού» για το ακίνητο φάντασμα της Βάρης – Κορωπίου
- Endor Labs: Η startup του Δημήτρη Στυλιάδη που σήκωσε 93 εκατ. δολάρια και κοιτάζει επέκταση σε νέες αγορές
