ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι έλεγε ο Μπόμπολας για τον Βαρδή, το ράλι σε Alpha και ΠΛΑΘ, γιατί ο Ιβάν βιάζεται να πουλήσει στον Ρέστη, ο άγνωστος εφοπλιστής Ψαρογιώργος και ο Νίκος Πατέρας και ποιοι πλήρωσαν 2.500 για ένα gala στη Νέα Υόρκη
Την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των δημοσίων σχολών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ,ΚΕΣΕΝ, Σχολές σωστικών και πυροσβεστικών μέσων, θαλαμηπόλων) από σήμερα 11 Μαρτίου 2020 και για τις επόμενες 14 μέρες, αποφάσισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.
Η εν λόγω απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των αποφάσεων της κυβέρνησης για την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του κορονοϊου COVID-19.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί ο Αδωνις πήρε το… όπλο του – Ο Τραμπ, ο Σαμαράς και οι χαμένες ψήφοι της Δεξιάς
- H οργή για την Αγαπηδάκη, η Κίμπερλι και τα… γιγαβάτ, η ελληνική «Καμπούλ», ο Αλέξης και η εικόνα του και ποιοι πήγαν στο πάρτι του Αδωνι
- Η δίκη της Κιάρα Φεράνι: Από fashion icon πρωταγωνίστρια στις αίθουσες των δικαστηρίων
- Κλώνης (Intracom Holdings): Υποτιμημένη η μετοχή – Ταμείο στα €200 εκατ.