ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το λιμάνι του Πειραιά, παρά τις αναταράξεις με τους Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα, κατέγραψε σημαντική αύξηση στη διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων κατά τον μήνα Μάρτιο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Cosco Shipping Port, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους από τις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ, του λιμένα Πειραιά, τις οποίες διαχειρίζεται η Piraeus Container Terminal διακινήθηκαν συνολικά 357,3 χιλιάδες teus έναντι 343,3 χιλιάδες teus τον ίδιο μήνα του 2024, σημειώνοντας άνοδο κατά 4,1%.
Στο πρώτο τρίμηνο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2025 η διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων από τις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ ανήλθε σε 1.019,2 χιλιάδες teus έναντι 931,3 χιλιάδες teus σημειώνοντας άνοδο 9,4%.
Διαβάστε επίσης:
Καθελκύστηκε το Disney Adventure
Το 45% εισαγωγών LNG στην Ευρώπη προέρχεται από τις ΗΠΑ – Τα προβλήματα από τα μέτρα Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προειδοποίηση-σοκ από τον Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας: Κίνδυνος για τη χειρότερη ενεργειακή κρίση των τελευταίων δεκαετιών
- Τέμπη: Ξεκινά σήμερα η πολύκροτη δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα – Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Αγωνία για τον 34χρονο δύτη που χάθηκε σε υποθαλάσσιο «πηγάδι» βάθους περίπου 28 μέτρων στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
- Πόλεμος στο Ιράν: Αντίστροφη μέτρηση για το τελεσίγραφο του Τραμπ να ανοίξει το Στενό του Χορμούζ (Live Upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.