array(0) {
}
        
    
Menu
1.51%
Τζίρος: 144.50 εκατ.

Η επανάσταση των Functional Drinks: Η νέα Prebiotic Cola αλλάζει τους κανόνες στα αναψυκτικά

Comments
Αυτές είναι οι πέντε σημαντικότερες εξελίξεις στη ναυτιλία που πρέπει να γνωρίζετε:
2+2 νεότευκτα για την Berge Bulk

Στην παραγγελία δύο νεότευκτων newcastlemaxes προχώρησε η ναυτιλιακή εταιρεία Berge Bulk της Σιγκαπούρης. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από Έλληνες ναυλομεσίτες, στα ναυπηγικά συμβόλαια υπάρχει option για την κατασκευή ακόμη δύο πλοίων από τις κινέζικες γιάρδες Bohai Shipbuilding. Τα νεότευκτα bulkers αναμένεται να κοστίσουν στην εταιρεία 45 εκατομμύρια δολάρια έκαστο, ενώ η χωρητικότητα τους θα είναι 208.000-dwt.

Πούλησε tanker η First Ship Lease

Στην πώληση ενός tanker μεταφοράς χημικών προϊόντων  προχώρησε η ναυτιλιακή εταιρεία First Ship Lease. Η εταιρεία με έδρα τη Σιγκαπούρη, αποχωρίζεται από το στόλο της το δεξαμενόπλοιο FSL Tokyo (χωρητικότητας  20.938-dwt και κατασκευής 2006) για ένα ποσό που ανήλθε στα 13,8 εκατομμύρια δολάρια. Ο αγοραστή του πλοίου εικάζεται πως είναι η Shapoorji Pallonji Forbes Shipping της Ινδίας, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Αγόρασε πλοίο η Seajets;

Σε μία αγορά-έκπληξη φαίνεται πως προχώρησε η ναυτιλιακή εταιρεία Seajets, συμφερόντων του Έλληνα εφοπλιστή Μάριου Ηλιόπουλου. Όπως όλα δείχνουν, στον στόλο της ναυτιλιακής θα ενταχθεί το accomodation vessel Wind Solution. Το πλοίο έχει ξεκινήσει την πορεία του προς την χώρα μας και αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά στις 27 Ιανουαρίου του 2018. Το Wind Solution έχει χωρητικότητα 8.893-gt, μήκος 123,45 μέτρα, πλάτος 19,61 μέτρα και βύθισμα 5,25 μέτρα. Διαθέτει 463 κρεβάτια, και μπορεί να μεταφέρει 1.060 επιβάτες και 280 Ι.Χ.

ναυτιλία
To πλοίο Wind Solution
Νέα εξαγορά για τις Augusta και Ocean Bulk

Τρία χρόνια μετά την εξαγορά της ναυτιλιακής εταιρείας Deiulemar Shipping από τις εταιρείες Augusta και Ocean Bulk, οι δύο τελευταίες ξανά ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εξαγοράσουν τη ναυτιλιακή Giuseppe Bottiglieri. Η Bottiglieri ελέγχει ένα στόλο που απαρτίζεται από 15 πλοία.

Έξαρση των κυβερνοεπιθέσεων στην Δανία το 2017

Έρευνα που διεξήχθη από την ένωση εφοπλιστών της Δανίας αναφέρει πως το 69% από τους 26 «ντόπιους» εφοπλιστές έπεσε θύμα κυβερνοεπιθέσεων μέσα στο 2017. Το ποσοστό αυτό είναι εξαιρετικά υψηλό και φέρνει σε δύσκολη θέση τους πλοιοκτήτες της χώρας, οι οποίοι θα πρέπει να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουν τις ναυτιλιακές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σύννεφα στην αγορά ξηρού φορτίου. Εκτιμήσεις για τις τιμές των ναύλων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χ. Μυλωνάς: «Colpo grosso» από την Transmed Shipping

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ντίνος Καρούσης: Μεγάλο comeback μετά από 6 χρόνια για τη Chios Navigation

 

Comments
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επανάσταση των Functional Drinks: Η νέα Prebiotic Cola αλλάζει τους κανόνες στα αναψυκτικά
Ολυμπιακός: Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέτρεψε την ακαδημία ποδοσφαίρου σε χρυσωρυχείο
Μία ΔΕΘ που να δώσει ανάσα στην αγορά
Bras de fer Κυρανάκη και εργαζομένων πρώην ΗΛΠΑΠ – Ποιο θα είναι το μέλλον των τρόλεϊ
Οικογένεια Τζίκα: Η μεγάλη ψαριά της Trata στις αγορές του εξωτερικού
ΟΠΑΠ: Ο μοναδικός μνηστήρας για τα Ελληνικά Λαχεία- Γιατί αποκλείστηκε η BrightStar Global Solutions Corporation
Δύο Έλληνες σε επιτροπή ανασυγκρότησης των λιμένων των ΗΠΑ
ΔΕΗ, ΗΡΩΝ, NRG, Zenith, Volton, ΦΑ, Ελιν: Τι λένε για τα ευέλικτα τιμολόγια- Γιατί δεν τα θέλουν κόκκινα
Metlen: Από τις 22 Σεπτεμβρίου στον FTSE 100 – Τι σηματοδοτεί η επίτευξη το στόχου του Ευάγγελου Μυτιληναίου
Η Metlen στον δείκτη FTSE 100 – Ευάγγελος Μυτιληναίος: «Αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη των διεθνών επενδυτών στο όραμά μας»