• Business

    Septona: Και φέτος τα Χριστούγεννα στο πλευρό των παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

    • NewsRoom


    Η Septona δίνει και φέτος «δύναμη στην ευχή», υποστηρίζοντας το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και εκπληρώνοντας τις ευχές των παιδιών που δίνουν τον δικό τους αγώνα.

    Για ακόμα μια χρονιά η εταιρεία, στο πλαίσιο του μεγάλου Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Φροντίζουμε Ήρωες», ενώνει το ελληνικό λιανεμπόριο και κορυφώνει και αυτή την εορταστική περίοδο τις πρωτοβουλίες συνεισφοράς της, στηρίζοντας στην πράξη τους ήρωες του Κάνε-Μια-Ευχή σε όλη τη χώρα.

    Με όραμα την προσφορά και την Φροντίδα, η Septona αποτυπώνει, στο συγκινητικό τηλεοπτικό σποτ της ενέργειας, όλη την ουσία της προσφοράς στους μικρούς ήρωες της καθημερινότητας.

    Ο μικρός πρωταγωνιστής σε μια διαδικασία αναζήτησης τριγυρνά σε ένα νοσοκομείο και αναρωτιέται: «Τι έχει εδώ πίσω;», «Το ζελέ γιατί κουνιέται;», «Γιατί το λένε πεταλούδα αφού δεν πετάει;», «Πότε θα γυρίσω σπίτι μου;».

    Σε αυτά τα ερωτήματα που μοιάζουν να μην έχουν απάντηση η Septona αναδεικνύει αυτό που πραγματικά έχει αξία – τη δυνατότητα που έχουμε όλοι να στηρίξουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία, γιατί «Δεν μπορούμε να έχουμε όλες τις απαντήσεις, αλλά μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα».

    Για μια ακόμα εορταστική περίοδο, σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα και μέσω e-shops, έχουμε όλοι την ευκαιρία με την αγορά προϊόντων Septona, να συμβάλλουμε στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

    Γιατί στις γιορτές, σημασία έχει να δυναμώνουμε το «μαζί» και να δημιουργούμε μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης και προσφοράς για τα παιδιά που μας χρειάζονται.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαζί, για όσα αγαπάς – Μαζί, για το ταξίδι των ονείρων σου

    Γενέθλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η συμβουλή του και η εντυπωσιακή τούρτα

    H τέχνη του ταξιδιού!



    ΣΧΟΛΙΑ