• Σχολικές Τσάντες: Πώς να βρεις την ιδανική για κάθε ηλικία και τάξη!

    Κοινωνία

    Σχολικές Τσάντες: Πώς να βρεις την ιδανική για κάθε ηλικία και τάξη!

    • NewsRoom

    Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς για μικρούς και μεγάλους δεν αργεί. Η επιστροφή στα σχολεία για τους μαθητές σηματοδοτεί μια φρέσκια αρχή γεμάτη όνειρα, προσδοκίες και φιλοδοξίες. Με «όπλα» τη θέληση, την επιμονή, την υπομονή, αλλά και τον κατάλληλο σχολικό εξοπλισμό, ο δρόμος προς την κορυφή είναι σίγουρος. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η καλή προετοιμασία και γι’ αυτό και φέτος ο απόλυτος προορισμός είναι τα Public!

    Στα Public ανακαλύπτεις απλά, εύκολα και γρήγορα όλα τα σχολικά είδη που θα χρειαστείς για μια νέα δημιουργική χρονιά. Επιλέγοντας μέσα από χιλιάδες προϊόντα, μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και θα σε συντροφεύει καθ’ όλη την σχολική περίοδο.

    Μια νέα σχολική τσάντα, που θα γεμίσει με καινούργια βιβλία και τετράδια, προκαλεί πάντα ενθουσιασμό και δίνει μια αίσθηση ανανέωσης και προσμονής. Μέσα από την απίστευτη συλλογή από ποιοτικές σχολικές τσάντες που θα βρεις στα Public, μπορείς να επιλέξεις την δική σου αγαπημένη για φέτος. Σχολικές τσάντες πλάτης ή τρόλεϋ για κάθε ηλικία, επώνυμες σειρές με αγαπημένους ήρωες από τα μεγαλύτερα brands, καθώς και αποκλειστικά σχέδια Coolbee, είναι όλες στα Public και σε προσκαλούν να διαλέξεις όποια σου αρέσει.

    Ατέλειωτα σχέδια σε σχολικές τσάντες για να διαλέξεις!

    Ιδανική επιλογή για τους μαθητές του δημοτικού αποτελεί η σχολική τσάντα από το brand Coolbee, που θα βρεις αποκλειστικά στα Public και θα σε κάνει να πιστέψεις στη μαγεία, με μοναδικά σχέδια που απεικονίζουν τους μυθικούς μονόκερους. Εντυπωσιακός σχεδιασμός και στιλ που θα τραβήξει τα βλέμματα!

    Πρόκειται για ένα πολυθεσιακό σακίδιο με ανατομική πλάτη και ενισχυμένους ιμάντες. Επιπλέον, περιλαμβάνει 3 ευρύχωρες θήκες, 2 πλαϊνές θήκες με σούρωμα κατάλληλες για παγούρι και ενισχυμένη λαβή. Είναι ιδιαίτερα βολική με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να βάλει σε τάξη όλα τα απαραίτητα για το σχολείο, το φροντιστήριο ή την εκδρομή.

    Μια τσάντα που δεν θα βαρεθείς ποτέ!

    Ανέβα κι εσύ στην κορυφή του κόσμου σαν τον «θρυλικό» Greek Freak, Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τη μοναδική τσάντα πλάτης του NBA και των πρωταθλητών Milwaukee Bucks και δείξε ποιος είσαι!

    Διαθέτει δύο κεντρικές θέσεις και μία επιπλέον μπροστινή. Παράλληλα, η ανατομική πλάτη της φροντίζει για τη σωστή στάση του σώματος. Οι πλαϊνές θήκες προορίζονται για παγούρια, ενώ διαθέτει και ειδική δίοδο για ακουστικά. Είναι επενδυμένη με φόδρα.

    Μια κλασσική επιλογή που κρατά την αξία της στο χρόνο είναι η σχολική τσάντα πλάτης Macaroon από το brand Doughnut, η οποία είναι ιδανική για καθημερινή χρήση και μπορείς να τη βρεις στο αγαπημένο σου χρώμα χάρη στην πλούσια γκάμα που διαθέτουν τα Public.

    Για τους ακόμα μικρότερους φίλους μας, που είναι στο νηπιαγωγείο, μια τσάντα τρόλεϋ είναι η καλύτερη λύση που θα τους λύσει τα χέρια.

    Ένα πολυθεσιακό τρόλεϋ από την Coolbee με ρόδες από καουτσούκ με δύο ευρύχωρες θήκες και δύο πλαϊνές θήκες με σούρωμα κατάλληλες για παγούρι μοιάζει με την ιδανική επιλογή.

    Διαθέτει ενισχυμένη λαβή και βέλκρο ασφάλισης για τα λουριά του ιμάντα για να προστατεύονται από φθορές κατά τη χρήση ως τρόλεϋ. Ωστόσο, το ίδιο σχέδιο, όπως και τα περισσότερα του συγκεκριμένου brand, κυκλοφορεί και σε σακίδιο πλάτης.

    Οι δεινόσαυροι πάντα εντυπωσιάζουν και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στα παιδιά. Το πολύχρωμο σακίδιο από την Coolbee θα ενθουσιάσει!

    Ακόμα μία παιχνιδιάρικη επιλογή είναι η σχολική τσάντα Video Games από την Coolbee, ένα πολυθεσιακό σακίδιο με ανατομική πλάτη και ενισχυμένους ιμάντες, τρεις ευρύχωρες θήκες, δύο πλαϊνές θήκες με σούρωμα κατάλληλες για παγούρι και ενισχυμένη λαβή.

    Κυκλοφορεί και σε έκδοση τρόλεϋ.

    Αυτές τις ξεχωριστές σχολικές τσάντες για κορίτσια και αγόρια, αλλά και πολλές ακόμα θα βρεις μόνο στα Public, το Νο. 1 βιβλιοχαρτοπωλείο στην Ελλάδα είτε επισκέπτοντας ένα κατάστημα είτε με ένα κλικ στο public.gr.

    Κάνε τις αγορές σου εύκολα και γρήγορα!

    Φέτος τα Public μερίμνησαν για σένα και σε διευκολύνουν ακόμα περισσότερο, αφού με δύο απλά βήματα, θα έχεις κατευθείαν όλα όσα «απαιτεί» η σχολική λίστα σου. Ανάλογα με την τάξη και το σχολείο σου, το public.gr σου εμφανίζει αυτόματα όλα όσα ψάχνεις!

    Εναλλακτικά επισκέψου ένα κατάστημα με τη λίστα σου και ξέγνοιασε! Τα Public θα ετοιμάσουν το καλάθι σου με όλα τα σχολικά είδη της λίστας σου ώστε να τα παραλάβεις άμεσα από το κατάστημα ή στο σπίτι σου.

    Με μία επίσκεψη στα Public ή online θα βρεις αυτό που πραγματικά έψαχνες.