ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πόσα κέρδη είχαν στο 9μηνο Κούστας, Φράγκου, Τσάκος, Κωνσταντακόπουλος, Προκοπίου, Παληού, Αλαφούζος
Σε αλλαγές στο διοικητικό της συμβούλιο και την ηγετική της ομάδα προχώρησε η ναυτιλιακή Diana Shipping του εφοπλιστή Συμεών Παληού.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ο μέχρι πρότινος COO Ιωάννης Ζαφειράκης αναβαθμίζεται στο νεοσύστατο πόστο του διευθυντή στρατηγικής, και τη θέση που αφήνει πίσω του αναλαμβάνει η Σεμίραμις Παληού, κόρη του εφοπλιστή.
Η Σεμίραμις Παληού είναι επίσης το ένα από τα δύο νέα μέλη της πενταμελούς πλέον εκτελεστικής επιτροπής της Diana Shipping, μαζί με τον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας Ανδρέα Μιχαλόπουλο.
Ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος παίρνει εξάλλου θέση και στο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο της Diana Shipping, το οποίο από τα 9 μέλη που είχε μέχρι πρότινος, τώρα έχει 11, αφού σε αυτό προστέθηκε και ο Χρήστος Γιαβάνης ως ανεξάρτητο μέλος.
Ο Χρήστος Γιαβάνης διαθέτει εμπειρία άνω των 30 ετών στους οικονομικούς ελέγχους, έχοντας αναλάβει υψηλόβαθμα πόστα κατά το παρελθόν στην Ernst & Young σε Ελλάδα και νοτιοανατολική Ευρώπη.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, τον περασμένο Μάιο, αποφασίστηκε η εκλογή στο διοικητικό συμβούλιο των Απόστολου Κοντογιάννη, Σεμίραμις Παληού και Κωνσταντίνου Φωτιάδη μέχρι το έτος 2020, αλλά και ο διορισμός της Ernst & Young στο ρόλο του ανεξάρτητου ελεγκτή για τη χρήση του οικονομικού έτους 2017, το οποίο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Α. Φράγκου: Μεγαλώνει ο στόλος της Navios Containers εν όψει της δημόσιας προσφοράς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Οικονόμου: Δεύτερο σερί κερδοφόρο τρίμηνο για την DryShips
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων. Οι κινήσεις της εβδομάδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόσα κέρδη είχαν στο 9μηνο Κούστας, Φράγκου, Τσάκος, Κωνσταντακόπουλος, Προκοπίου, Παληού, Αλαφούζος
- Η δεσπόζουσα θέση της booking.com
- Γονική παροχή με επικαρπία στον γονιό: Πότε δεν συμφέρει και ποια λύση είναι καλύτερη σε περίπτωση χρεών
- O εντυπωσιακός γάμος του γιού του Αβραμόπουλου, τι φοβάται το ΜΜ, τον Μάρτιο ο ανασχηματισμός, το τετ α τετ Αδωνι – Greg και το γκάζι Παπασταύρου