• Business

    Σ. Παληός: Νέα πρόσωπα στο διοικητικό συμβούλιο της Diana Shipping

    Συμεών Παληός ναυτιλία

    Συμεών Παληός, εφοπλιστής Diana Shipping


    Σε αλλαγές στο διοικητικό της συμβούλιο και την ηγετική της ομάδα προχώρησε η ναυτιλιακή Diana Shipping του εφοπλιστή Συμεών Παληού.

    Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ο μέχρι πρότινος COO Ιωάννης Ζαφειράκης αναβαθμίζεται στο νεοσύστατο πόστο του διευθυντή στρατηγικής, και τη θέση που αφήνει πίσω του αναλαμβάνει η Σεμίραμις Παληού, κόρη του εφοπλιστή.

    Η Σεμίραμις Παληού είναι επίσης το ένα από τα δύο νέα μέλη της πενταμελούς πλέον εκτελεστικής επιτροπής της Diana Shipping, μαζί με τον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας Ανδρέα Μιχαλόπουλο.

    Ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος παίρνει εξάλλου θέση και στο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο της Diana Shipping, το οποίο από τα 9 μέλη που είχε μέχρι πρότινος, τώρα έχει 11, αφού σε αυτό προστέθηκε και ο Χρήστος Γιαβάνης ως ανεξάρτητο μέλος.

    Ο Χρήστος Γιαβάνης διαθέτει εμπειρία άνω των 30 ετών στους οικονομικούς ελέγχους, έχοντας αναλάβει υψηλόβαθμα πόστα κατά το παρελθόν στην Ernst & Young σε Ελλάδα και νοτιοανατολική Ευρώπη.

    Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, τον περασμένο Μάιο, αποφασίστηκε η εκλογή στο διοικητικό συμβούλιο των Απόστολου Κοντογιάννη, Σεμίραμις Παληού και Κωνσταντίνου Φωτιάδη μέχρι το έτος 2020, αλλά και ο διορισμός της Ernst & Young στο ρόλο του ανεξάρτητου ελεγκτή για τη χρήση του οικονομικού έτους 2017, το οποίο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου φέτος.

    Συμεών Παληός ναυτιλία
    Συμεών Παληός, επικεφαλής των ναυτιλιακών εταιρειών Diana Shipping και Diana Containerships

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Α. Φράγκου: Μεγαλώνει ο στόλος της Navios Containers εν όψει της δημόσιας προσφοράς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Γ. Οικονόμου: Δεύτερο σερί κερδοφόρο τρίμηνο για την DryShips

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων. Οι κινήσεις της εβδομάδας



    ΣΧΟΛΙΑ