• Business

    Ryanair: Εγκαινιάζει δύο νέες πτήσεις από Ελλάδα προς Κολωνία και Βουκουρέστι

    Michael O'Leary, CEO της Ryanair

    Michael O’Leary, CEO της Ryanair


    Η Ryanair ανακοίνωσε δύο νέα δρομολόγια για τον χειμώνα του ’21 προς Κολωνία και Βουκουρέστι.

    Και οι δύο πτήσεις θα πραγματοποιούν δρομολόγια δύο φορές την εβδομάδα από τον Οκτώβριο του 2021.

    Οι Έλληνες πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις χειμερινές διακοπές στα νέα δρομολόγια της Ryanair. Για να γιορτάσει, η Ryanair ξεκίνησε με εισιτήρια αξίας από 19,99 € για ταξίδια μέχρι τον Μάρτιο του 2022, αρκεί να γίνει κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 18 Αυγούστου στη διεύθυνση ryanair.com.

    Τα νέα δρομολόγια της ελληνικής χειμερινής 2021 της Ryanair:

    Νέες χειμερινές διαδρομές 21

    Αθήνα – Κολωνία με 2 Πτήσεις την εβδομάδα

    Θεσσαλονίκη – Βουκουρέστι με 2 Πτήσεις την εβδομάδα

    Ο Διευθυντής της Ryanair, Jason McGuinness, δήλωσε:

    «Ως η νούμερο ένα αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε δύο νέα δρομολόγια από την Ελλάδα, και τα δύο ξεκινούν τον Οκτώβριο του 2021 για όσους θέλουν να πάρουν τα αξιοθέατα μιας νέας πόλης.

    Οι ελληνικές οικογένειες και επισκέπτες μπορούν τώρα να κλείσουν μια καλοκαιρινή χειμερινή απόδραση με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι αν αλλάξουν τα σχέδιά τους, μπορούν να μετακινήσουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους με μηδενική χρέωση μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2021.

    Για να γιορτάσουμε, κυκλοφορούμε μια πώληση θέσεων από μόλις 19,99 € για ταξίδια μέχρι τον Μάρτιο του 2022, η οποία θα είναι διαθέσιμη για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της 18ης Αυγούστου. Δεδομένου ότι αυτές οι εκπληκτικές χαμηλές τιμές θα αποκτηθούν γρήγορα, οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν στο ryanair.com για να αποφύγουν την απώλεια ».



    ΣΧΟΛΙΑ