ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συζητήσεις φέρεται να βρίσκονται, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, ο ισπανικός τηλεπικοινωνιακός κολοσσός Telefonica με την εταιρεία του δισεκατομμυριούχου Τζον Μαλόουν, Liberty Global, εξετάζοντας το ενδεχόμενο συγχώνευσης της βρετανικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας O2, που ανήκει στην ισπανική εταιρεία, με την εταιρεία καλωδιακών δικτύων Virgin Media.
Η Telefonica, μητρική εταιρεία της Ο2, αρνήθηκε να σχολιάσει ενώ η Liberty, στην οποία ανήκει η Virgin Media, δεν ήταν διαθέσιμη, αναφέρει το Reuters.
To 2016 η Telefonica είχε επιχειρήσει να συγχωνεύσει την O2 με την Three UK, που ελέγχεται από την CK Hutchison Holdings. Συμφωνία η οποία μπλοκαρίστηκε από τις αντιμονοπωλιακές αρχές της ΕΕ εν μέσω ανησυχίας πως η μείωση του αριθμού εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στη Βρετανία θα πλήξει τους καταναλωτές.
Η Liberty Global, η οποία ελέγχει την Virgin Media από το 2013, πούλησε τα καλωδιακά της δίκτυα στη Γερμανία και την κεντρική Ευρώπη στην Vodafone σε μια συμφωνία 22 δισ. δολαρίων που οριστικοποιήθηκε πέρυσι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Επικύρωσε τον νόμο που προβλέπει κυρώσεις στη Ρωσία
- Σαουδική Αραβία: Αναφορές για φλόγες και σύννεφα καπνού κοντά στο αεροδρόμιο του Ριάντ
- Super League: Τηλεδιάσκεψη των ιδιοκτητών της λίγκας την ερχόμενη Τρίτη για τα τηλεοπτικά
- Το πρόγραμμα Biohut® της D-Marin αναδείχθηκε ως η Καλύτερη Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο Cannes Yachting Festival 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.