ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ανακοίνωσε σήμερα την κατάργηση περίπου 15.000 θέσεων εργασίας σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων οι 4.600 στη Γαλλία, στο πλαίσιο του σχεδίου της για εξοικονόμηση περισσότερων από 2 δισεκατομμυρίων ευρώ σε διάστημα τριών ετών.
“Είναι ένα ζωτικής σημασίας σχέδιο”, σχολίασε η γενική διευθύντρια της Renault Κλοντίλ Ντελμπό σε ανακοίνωση.
Η Renault είχε ανακοινώσει τον Φεβρουάριο απώλειες για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια και εισήλθε αποδυναμωμένη στην κρίση που προκλήθηκε από την επιδημία covid-19.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Αθανασίου (σπάνια νοσήματα): Η γενετική πρόληψη εξοικονομεί έως και 15 ευρώ για κάθε 1 ευρώ επένδυσης
- Στρατηγική συμμαχία Εξάρχου – Καλλίνικου: Το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο, η Ελευσίνα και η εμπλοκή του DFC
- Αποζημίωση για τις καθυστερήσεις στη Δικαιοσύνη: Η απόφαση-σταθμός που θα κοστίσει ακριβά στο Δημόσιο
- Πάνω από 350 πλοία και 6.000 ναυτικοί εγκλωβισμένοι στα Στενά του Ορμούζ και στον Περσικό κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.