• Business

    Qualco: Ο venture capitalist Σπύρος Μάργαρης στο Τεχνολογικό Συμβούλιο του Ομίλου

    • NewsRoom
    Σπύρος Μάργαρης, venture capitalist, ιδρυτής της εταιρείας Margaris Ventures

    Σπύρος Μάργαρης, venture capitalist, ιδρυτής της εταιρείας Margaris Ventures


    Στο Τεχνολογικό Συμβούλιο του ομίλου Qualco εντάχθηκε ο Σπύρος Μάργαρης, venture capitalist, ιδρυτής της εταιρείας Margaris Ventures και πρωτοπόρος στον τομέα του Fintech, των χρηματοοικονομικών και της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) παγκοσμίως.

    H βαθιά του γνώση γύρω από τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις και η προσήλωσή του στην προώθηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μέσω του AI, θα συμβάλλει στη στρατηγική πορεία και περαιτέρω ανάπτυξη του οργανισμού.

    Ο κ. Σπύρος Ρέτζεκας, Chief Operating Officer, Qualco, σχολίασε: «Καλωσορίζουμε θερμά τον Σπύρο Μάργαρη, ιδρυτή της Margaris Ventures και διακεκριμένο venture capitalist, στο Τεχνολογικό Συμβούλιο της Qualco. Ο κύριος Μάργαρης αποτελεί κορυφαία φυσιογνωμία στον παγκόσμιο χώρο της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (Fintech), της οικονομίας και της Tεχνητής Nοημοσύνης (AI). Η πολύτιμη εμπειρία του ως σύμβουλος, η συμμετοχή του σε δύο Fintech εταιρείες-μονόκερους, καθώς και η αφοσίωσή του στην ανοικτή πρόσβαση στις νέες χρηματοοικονομικές τεχνολογίες τον καθιστούν κομβικό παράγοντα της ομάδας μας. Η συμβολή του θα είναι κρίσιμη για την εξασφάλιση της ηγετικής θέσης της εταιρίας μας στον χρηματοοικονομικό κλάδο.»

    «Είναι τιμή μου να είμαι μέλος της οικογένειας Qualco, ένα βήμα που στοιχίζεται πλήρως με την πορεία και το όραμά μου.», δήλωσε ο κ. Σπύρος Μάργαρης, venture capitalist και ιδρυτής της Margaris Ventures. «Η αφοσίωση της Qualco στον επαναπροσδιορισμό της διαχείρισης δανείων και πιστώσεων συμβαδίζει με τη δέσμευσή μου για πρωτοποριακή και προσβάσιμη καινοτομία. Μαζί, θα οδηγήσουμε την παγκόσμια χρηματοπιστωτική αγορά σε μια νέα εποχή, θέτοντας υψηλότερα πρότυπα.»

    Σπύρος Μάργαρης

    Ο Σπύρος Μάργαρης είναι venture capitalist (Margaris Ventures), futurist, ανώτερος σύμβουλος και επενδυτής σε πολλές εταιρείες στους τομείς Fintech, Insurtech, Kυβερνοασφάλειας, Yγείας και Tεχνητής Nοημοσύνης. Δύο από τις Fintech start-up που έχει συμβουλεύσει έχουν γίνει «μονόκεροι», με αποτιμήσεις άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Είναι ο πρώτος που πέτυχε διεθνώς την κατάταξη «The Triple Crown», Νο. 1 International FinTech, Blockchain και AI influencer, από την Onalytica, ενώ είναι γνωστός για τις δημοσιεύσεις και ομιλίες του σε διεθνή συνέδρια.

    Διαβάστε επίσης

    Politico: Οι ελληνικές τράπεζες επιστρέφουν στα μερίσματα



    ΣΧΟΛΙΑ