• Business

    Public x Douleutaras: Αποκλειστικά προνόμια για το σπίτι

    • NewsRoom


    Τα Public, Νο1 δημοφιλής OmniChannel προορισμός τεχνολογίας, home living & ψυχαγωγίας ανακοινώνουν μία μοναδική συνεργασία με το Douleutaras, Νο1 Πάροχο Υπηρεσιών και Λύσεων για το Σπίτι, προσφέροντας προνόμια στους πελάτες τους.

    Αυτή η στρατηγική συνεργασία ανοίγει τον δρόμο για μία εξαιρετική εμπειρία αγορών προϊόντων και υπηρεσιών για το Σπίτι αποκλειστικά στα καταστήματα «Public + home» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    Όλοι οι πελάτες που επισκέπτονται τα καταστήματαPublic + home” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έως τις 15 Φεβρουαρίου 2024, θα λάβουν εκπτωτικό κουπόνι για τις απαραίτητες εποχιακές εργασίες του σπιτιού τους. Αυτό το εκπτωτικό κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού ή καθαρισμού τζακιού από τους έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες του Douleutaras.

    Τα Public δημιούργησαν τα “Public + home” καταστήματα, τον απόλυτο προορισμό για το σπίτι, προσφέροντας μία τεράστια ποικιλία οικιακών συσκευών, τηλεοράσεων και υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών.

    Το Douleutaras, από την πλευρά του, προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περισσότερες από 90 ξεχωριστές υπηρεσίες για το σπίτι, μέσω των 4.200+ αξιολογημένων επαγγελματιών που διαθέτει.

    Αυτή η συνεργασία είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους πελάτες των “Public + home” καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, να επωφεληθούν από αυτά τα προνόμια και να αναβαθμίσουν το σπίτι τους.

    Διαβάστε επίσης:

    eBay: Περικόπτει ακόμη 1.000 θέσεις εργασίας – Περιορίζει τις συμβάσεις

    Το ζεύγος Ackman αποκτά το 5% του χρηματιστηρίου του Ισραήλ

    Φραγκούλης: Το Propeller Club θα συνεχίσει την ενίσχυση των ναυτιλιακών δεσμών της Ελλάδας με τις ΗΠΑ

     

      



    ΣΧΟΛΙΑ