• ζωφραφιά, καρδούλα, προσφορά

    Business

    «Προσφέρω» σημαίνει «νοιάζομαι»

    • NewsRoom

    Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, σε μία καθημερινότητα που το «κάτι παραπάνω» έχει σημασία, η φράση «προσφέρω σημαίνει νοιάζομαι» είναι μία φράση που όχι μόνο έχει αποτυπωθεί στο μυαλό όλων μας, αλλά είναι η κινητήριος δύναμη για να ενισχυθεί η κοινωνική συνεισφορά και η σύμπλευση όλων μας για ένα μέλλον που η καθημερινότητα όλων μας θα γίνεται όλο και καλύτερη.

    Και δεν αρκεί μόνο η προσωπική προσπάθεια, αλλά η συλλογική. Να επιτύχουμε αυτή την ένωση κάτω από έναν κοινό στόχο που μας αφορά όλους. Ανθρώπους, εταιρείες, κοινωνίες. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες έχουμε όλοι κινητοποιηθεί κάτω από έναν κοινό στόχο, έχουμε λειτουργήσει σαν μία δυνατή ομάδα και έχουμε καταφέρει να βοηθήσουμε, να πράξουμε ομαδικά και να επιτύχουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

    Το efood είναι μία εταιρεία που από την 1η ημέρα λειτουργίας της, πριν από 12 χρόνια, ξεκίνησε έχοντας έναν βασικό σκοπό: να δημιουργεί μία καλύτερη καθημερινότητα για εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές, καταστήματα και επιχειρήσεις. Και δεν θα μπορούσε ο σκοπός αυτός να μην αποτυπώνεται και μέσα από ένα έντονο κοινωνικό στίγμα.

    Το πρόγραμμα Love Delivered του efood είναι μέρος του DNA της εταιρείας και κάθε χρόνο πραγματοποιεί δράσεις που θέτουν τις βάσεις για μία καλύτερη πραγματικότητα. Η περσινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση, με μία πληθώρα στοχευμένων πρωτοβουλιών που βασίζονται σε μία από τις σημαντικότερες αξίες της εταιρείας το «we care- νοιαζόμαστε».

    Στο ημερολόγιο του Love Delivered για το 2023 καταγράφτηκαν πρωτοβουλίες στήριξης που πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή των χρηστών του, προσφέροντας συνολικά 273.000€ σε οργανισμούς και φορείς, καθώς και 126.000 γεύματα σε οικογένειας που βρίσκονταν σε ανάγκη, αλλά και συνεργασίες με περισσότερες από 10 MKO και φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως το Μαζί για το Παιδί, το Δεσμό και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

    Πολύ σημαντικοί είναι και οι μηχανισμοί που ενεργοποιούνται σε έκτακτες ανάγκες, όπως το «Προσφέρω Γεύματα» και το «Fire Relief» που ενίσχυσαν όχι μόνο τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών, αλλά και τις ομάδες πυρόσβεσης και διάσωσης που βρέθηκαν σε αυτές.

    Με όχημα το «we care- νοιαζόμαστε», το efood δηλώνει έμπρακτα την παρουσία του στις ανάγκες της κοινωνίας με διαφορετικούς τρόπους που δημιουργούν μία ισχυρή ομάδα δράσης ώστε να προσφέρει στην κοινωνία καταφέρνοντας να αποτελέσει ένα ισότιμο και ισχυρό μέλος της.

    Διαβάστε επίσης:

    Το efood δημιουργεί και το 2023 ένα διευρυμένο κοινωνικό αποτύπωμα

    Delivered by efood: Η υπηρεσία διανομής συνεχίζει την επέκτασή της και γίνεται 24ωρη σε Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης

    Efood: Βάζει… πόδι στο last mile