ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ» ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι η αναβληθείσα έκτακτη γενική συνέλευση της 05/01/2026 που αιτήθηκε η μέτοχος Χρύσα – Λεμονιά Κούτλα θα πραγματοποιηθεί την 23η Ιανουαρίου 2026, ημέρα Παρασκευή στις 10:30 π.μ., στο ξενοδοχείο Radisson Blue Park Hotel, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, Αθήνα.
Διευκρινίζεται για ακόμα μια φορά ότι δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση, με αποτέλεσμα η ημερήσια διάταξη και η ημερομηνία καταγραφής να παραμείνουν αμετάβλητες.
Διαβάστε επίσης
Δολάριο: Σε φάση «αναμονής» των στοιχείων για την απασχόληση των ΗΠΑ – Ισχυρό στην Ομάδα των 10
TSMC: Έσοδα που ξεπερνούν τις εκτιμήσεις – Μεγάλο το όφελος από την AI
Johnson & Johnson: Deal με τον Τραμπ για μείωση τιμών σε φάρμακα και απαλλαγή από δασμούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πάει να σπάσει νέο υψηλό 18 ετών η ΔΕΗ, τι συμβαίνει με το +4% της ΕΥΑΘ
- Παντελιάδης: Βλέπει ανατιμήσεις στα σούπερ μάρκετ αλλά όχι «καταστροφή» – Πυρά στην κυβέρνηση για το πλαφόν
- «weconomy.gr» από την Τράπεζα της Ελλάδος: Nέα ιστοσελίδα χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης (βίντεο)
- Ferrari Luce: Ο ήχος που ακούτε δεν είναι ο V12, αλλά ο Enzo Ferrari που κάνει σβούρες στον τάφο του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.