• Business

    Premia Properties: Πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work® 2023 για ακόμη μια χρονιά

    • NewsRoom
    Κώστας Μαρκάζος, Διευθύνων Σύμβουλος Premia Properties

    Κώστας Μαρκάζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Premia Properties


    Ακολούθησε τις απαραίτητες διαδικασίες και επιβραβεύτηκε εκ νέου η Premia Properties, για την συστηματική της επένδυση στους ανθρώπους της, αποκτώντας, για ακόμα μία χρονιά, την πιστοποίηση Great Place to Work® 2023.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία λειτουργεί πάντα με γνώμονα την εξέλιξη και φροντίδα των εργαζομένων αλλά και τη δημιουργία και διατήρηση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος.

    Έτσι, όπως υποστηρίζει, αναγνωρίζεται η ισχυρή δέσμευση της εταιρείας, να αποτελεί διαχρονικά, έναν πρότυπο εργοδότη που ξεχωρίζει για την κουλτούρα, το ήθος, το εργασιακό περιβάλλον και την ανάπτυξη των εργαζομένων.

    Για την απόκτηση της πιστοποίησης Great Place to Work® 2023, η Premia Properties αξιολογήθηκε από το ίδιο το ανθρώπινο δυναμικό της, μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

    Η διαδικασία βασίστηκε στο ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index© στο οποίο περιλαμβάνονται ερωτήσεις για αξίες όπως ο σεβασμός, η αξιοπιστία, η υπερηφάνεια, η συντροφικότητα και η δικαιοσύνη.

    Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την αφοσίωση όλων των ανθρώπων της Premia Properties στη δημιουργία αλλά και διατήρηση ενός υγιούς και αποδοτικού περιβάλλοντος εργασίας.

    Ταυτόχρονα, η υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε η εταιρεία σε κατηγορίες που αφορούν την κουλτούρα της, απεικονίζει την αναγνώριση της συνεχούς στήριξης της Premia Properties στους εργαζομένους της. 

    Ο Κώστας Μαρκάζος, Διευθύνων Σύμβουλος της PREMIA PROPERTIES δήλωσε:

    «Στην PREMIA συνεχίζουμε την υλοποίηση του φιλόδοξου επενδυτικού μας προγράμματος, έχοντας για μια ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξη των εργαζομένων μας.  Η διάκρισή μας ως Great Place to Work® και φέτος, αποδεικνύει πως παραμένουμε μια εταιρεία με ένα εργασιακό περιβάλλον που ξεχωρίζει και σέβεται κάθε μία και κάθε έναν από τους ανθρώπους του.

    Προτεραιότητα μας παραμένει η προσέλκυση ταλέντων από την αγορά αλλά και η ενδυνάμωση των δεξιοτήτων και η εξέλιξη των ανθρώπων μας μέσα από συνεχείς εκπαιδεύσεις και προγράμματα.

    Σκοπός μας, να παραμένουμε ανταγωνιστικοί στην αγορά διατηρώντας πρωταγωνιστική θέση με κινητήριο δύναμη τους ανθρώπους μας που αποτελούν το σημαντικότερο και πολυτιμότερο κεφάλαιο για την επίτευξη των στόχων μας». 



    ΣΧΟΛΙΑ