• Φωτογραφία Pixabay

    Business

    Πώς θα ψωνίσετε τη σχολική λίστα με λίγα κλικ και πολλή οικονομία!

    • NewsRoom

    Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για μικρούς και μεγάλους, ξεκινά η προετοιμασία προκειμένου να είναι όλα έτοιμα. Η μετάβαση από τις καλοκαιρινές διακοπές στην καθημερινότητα του σχολείου φαντάζει «βουνό», αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να γίνει «παιχνιδάκι», με μικρά, αλλά θαυματουργά hacks που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση! Σε αυτό σύμμαχός μας είναι τα Public!

    Αφού ο μαθητής βρει τη σχολική τσάντα που του ταιριάζει, σειρά έχει να βρεθούν όλα τα αντικείμενα που περιλαμβάνει η σχολική λίστα. Αν και αποτελεί συνήθως πονοκέφαλο για τους γονείς, τα Public διευκολύνουν την κατάσταση, καθώς είτε επισκέπτοντας από κοντά ένα κατάστημα είτε online μέσα από το public.gr, θα βρείτε όλα τα σχολικά είδη συγκεντρωμένα για κάθε τάξη και μάλιστα, σε οικονομικές και προσιτές τιμές.

    Στα Public θα βρείτε πάνω από 30.000 σχολικά βιβλία, βοηθήματα, βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών, λεξικά, βιβλία IB για κολλέγια, καθώς και πλήρη πακέτα σχολικών βιβλίων για κάθε τάξη. Μάλιστα, ακόμα ένα πλεονέκτημα που προσφέρουν τα πλήρη πακέτα έιναι ότι τα βιβλία έρχονται έτοιμα ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση!

    Για την οργάνωση των μαθημάτων, στα Public θα βρείτε μεγάλη ποικιλία με τετράδια, ημερολόγια και σημειωματάρια σε ευφάνταστα σχέδια και πανέμορφα χρώματα που θα κάνουν τα παιδιά να ανυπομονούν να γεμίσουν τις σελίδες με νέες γνώσεις και πληροφορίες. Πάντα σε οικονομικές τιμές που ευνοούν το πορτοφόλι!

    Για ξεχωριστές αγορές, αξίζει να τσεκάρετε το brand Coolbee, καθώς μόνο στα Public θα βρείτε αποκλειστικά σχέδια, με έξυπνα μότο που θα εμπνεύσουν κάθε μαθητή, αλλά και πολύχρωμα μοτίβα για τους πιο καλλιτεχνικούς τύπους.

    Κασετίνες για αγόρια και κορίτσια με σχέδια που ταιριάζουν με τις αντίστοιχες σχολικές τσάντες, μπορείτε, επίσης, να ανακαλύψετε στα Public. Ο μαθητής μπορεί να ταιριάξει την κασετίνα με την σχολική τσάντα ή να επιλέξει κάποιον άλλον συνδυασμό.

    Όσο μοναδικές είναι οι κασετίνες, άλλο τόσο είναι και η ποικιλία με μολύβια, στιλό, αλλά και μαρκαδοράκια σε διάφορα χρώματα, όπως τα παρακάτω, που θα ενθουσιάσουν και θα ωθήσουν το παιδί να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο στο διάβασμα.

    Ο ιδιαίτερος και πρωτότυπος σχολικός εξοπλισμός βελτιώνει τη διάθεση και μπουστάρει την αυτοπεποίθηση.

    Μιας και τώρα έχουμε ξεμπερδέψει με τα απαραίτητα εργαλεία, επόμενο βήμα είναι να φροντίσουμε για την καλή και σωστή διατροφή των παιδιών.

    Ιδανική λύση αποτελούν ένα παγούρι και ένα φαγητοδοχείο, που θα κρατούν ασφαλή και φρέσκα το νερό και το φαγητό στο διάλειμμα, αλλά και στην εκδρομή.

    Κατάλληλα για καθημερινή χρήση στο σχολείο.

    Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, θα ανακαλύψετε με μια βόλτα από τα Public, αλλά και με ένα κλικ online στο public.gr, όπου θα βρείτε και το νέο εργαλείο που προσφέρει το Νο. 1 βιβλιοχαρτοπωλείο στην Ελλάδα, αφού με δύο απλά βήματα, θα έχετε κατευθείαν όλα όσα «απαιτεί» η σχολική λίστα.

    Ανάλογα με την τάξη και το σχολείο, το public.gr εμφανίζει αυτόματα όλα όσα ψάχνετε!

    Εναλλακτικά επισκεφτείτε ένα κατάστημα Public με τη λίστα σας και ξεγνοιάστε! Τα Public θα ετοιμάσουν το καλάθι σας με όλα τα σχολικά είδη της λίστας ώστε να παραλάβεις άμεσα επιτόπου από το κατάστημα ή να σας έρθουν όλα πακέτο στο σπίτι.

    Ξανά στα θρανία και όλα του σχολείου… εύκολα παρέα με το Public!