ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Porsche ανακοίνωσε “άλμα” 40,6% στα λειτουργικά κέρδη της σε περισσότερα από 5 δισ. ευρώ (4,99 δισ. δολάρια), με έσοδα αυξημένα κατά 15,7%, στα πρώτα αποτελέσματα της πολυτελούς αυτοκινητοβιομηχανίας μετά την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο στα τέλη Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Η εταιρεία ανακοίνωσε απόδοση 18,9% επί των πωλήσεων και επιβεβαίωσε το guidance για ολόκληρο το έτος για απόδοση 17-18%, με μεσοπρόθεσμο στόχο 17-19% και μακροπρόθεσμο στόχο 20%.
“Το γ’ τρίμηνο του 2022 ήταν αρκετά ασταθές”
Οι παραδόσεις αυξήθηκαν κατά 2% σε λίγο περισσότερα από 221.500 οχήματα, με τις συναλλαγματικές επιδράσεις να συμβάλλουν στην ενίσχυση της κερδοφορίας ανά αυτοκίνητο.
“Το γ’ τρίμηνο του 2022 ήταν αρκετά ασταθές και απαιτητικό από πολιτική, οικονομική και κοινωνική άποψη. Παρ’ όλα αυτά, καταφέραμε να εισάγουμε με επιτυχία την Porsche στο χρηματιστήριο και να ξεκινήσουμε δυναμικά”, δήλωσε ο επικεφαλής οικονομικών Lutz Meschke.
Διαβάστε επίσης
Η εθνική προσφορά της ελληνικής ναυτιλίας στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο
Πωλητήριο στην περιουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου βάζουν οι κληρονόμοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-Ομιλία υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στη Βουλή
- Αργυρούπολη: 59χρονος άνδρας έβγαλε τσεκούρι σε καυγά στο δρόμο
- O Γιάννης Μώραλης στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασία
- Θεσμική απάντηση στις συνεχιζόμενες προκλήσεις: Κοινός Κώδικας Δεοντολογίας Δικαστών και Δικηγόρων τώρα