• Business

    Πωλήθηκε ο «Μελωδία FM» έναντι 3,5 εκατ. ευρώ-Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

    • NewsRoom


    Έναντι ποσού 3,5 εκατ. ευρώ πουλήθηκε ο Μελωδία FM από τον Όμιλο ΣΚΑΪ στη Frontstage. Το ποσό αυτό καταγράφεται στον ετήσιο απολογισμό της εταιρείας Ειδήσεις Ντοτ Κομ για τη χρήση 2017. O όμιλος Frontstage έχει ήδη 4 σταθμούς, τον Εν Λευκώ, τον HIT FM και τον RED.

    «Η Frontstage βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εξαγορά του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μελωδία FM 99.2 από τον Όμιλο ΣΚΑΪ» ανέφερε σε ανακοίνωση της εταιρίας της.

    Και συνεχίζει: «Συμπληρώνοντας φέτος 26 χρόνια ζωής, ο Μελωδία 99.2 θεωρείται ο κορυφαίος Ραδιοφωνικός Σταθμός της Αθήνας, για τους ακροατές που προτιμούν την καλή ελληνική μουσική. Η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, ιδιοκτήτρια και CEO της εταιρείας, είναι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένη και δηλώνει ότι “ανοίγουν οι πόρτες και για το ελληνικό ρεπερτόριο στο κτίριο του Αμαρουσίου”. Η Frontstage, όμιλος μουσικών ραδιοφωνικών media και παραγωγής event, περιλαμβάνει ήδη στο χαρτοφυλάκιό της τρεις από τους πιο επιτυχημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς ξένου ρεπερτορίου της χώρας: τον Red 96.3, τον HiT 88.9 και τον En Lefko 87.7. Είναι γεγονός ότι οι τρεις σταθμοί παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά ακροαματικότητας και η απόκτηση του Μελωδία FM 99.2 θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας, ισχυροποιώντας την παρουσία της Frontstage στον τομέα της ψυχαγωγίας».

    Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, ιδιοκτήτρια και CEO της Frontstage

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε ξένο θεσμικό επενδυτή το 3,33% της MLS-Πωλητής ο CEO

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραδοχή από το Δημοσιονομικό Συμβούλιο: «Βουτιά» επενδύσεων το 2018, στάσιμη η ανάπτυξη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: KPMG και Alibaba Cloud συνεργάζονται για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων σε Ευρώπη και Ασία



    ΣΧΟΛΙΑ