ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε σήμερα Τετάρτη το περιεχόμενο του ενημερωτικού της δελτίου της εταιρείας ΓΕΚ Τέρνα Α.Ε. Συμμετοχών Ακινήτων Κατασκευών, για τη δημόσια προσφορά με καταβολή μετρητών και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών έως 120.000 χιλιάδων κοινών, ανώνυμων ομολογιών της, συνολικού ποσού έως 120.000.000. Το θέμα είχε αποκαλύψει το mononews.gr στις αρχές Φεβρουαρίου.
Παράλληλα, η Ε.Κ. ενέκρινε το περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρείας NISSOS HOLDINGS (CY) LTD» προς τους μετόχους της εταιρείας Κορρές Α.Α. – Φυσικά Προϊόντα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CSG – ΕΑΣ: Έπεσαν οι υπογραφές για τη σύσταση της κοινοπραξίας Hellenic Ammunition στο Λαύριο
- Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για τις ενισχύσεις των αγροτών με το Mέτρο 23 – Τέλος στο ασαφές πλαίσιο
- Υπερταμείο: Διαγωνισμός 23,6 εκατ. ευρώ για το lifting στο συνοριακό σταθμό στους Εύζωνες
- Βενεζουέλα: Σε ιδιώτες τα πετρέλαια για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, νέος νόμος στη σκιά του Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.