ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για ζημιά που πλησιάζει τα 2 εκατ. ευρώ κάνει λόγο ο επιχειρηματίας Νίκος Καρώνης, ιδιοκτήτης της εταιρείας ΚΑΡΩΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε, η αποθήκη της οποίας καταστράφηκε σήμερα το πρωί από πυρκαγιά στην οδό Στυλιανού Γονατά, στο Περιστέρι.
Η φωτιά, η οποία τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν τις 8:30, εκδηλώθηκε στην αποθήκη της γνωστής επιχείρησης. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η καταστροφή στο ισόγειο του κτηρίου είναι πλήρης ενώ αντίθετα δεν επεκτάθηκε ούτε στο υπόγειο του κτίσματος ούτε σε διπλανό κτήριο της ίδιας επιχείρησης.
Η εταιρεία ξεκίνησε το 1965 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα.
Σήμερα λειτουργεί σε ιδιόκτητο κατάστημα 3.000 τ.μ. με ιδιόκτητη αποθήκη 3.000 τ.μ. και απασχολεί πάνω από 32 εργαζομένους.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών συσκευών, μικροσυσκευών, τηλεοράσεων, κλιματιστικών και ηλεκτρικών ειδών β’ διαλογής.
Ευρύτερα γνωστή έγινε από τα δώρα που προσφέρει, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών.
https://www.facebook.com/KARONISELECTRICS/videos/940846862659942/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πυρκαγιά σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη στο Περιστέρι – Απομακρύνονται οι κάτοικοι από τα κοντινά σπίτια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Έξαλλος ο Αυλωνίτης γιατί ο Αυγενάκης έβγαλε…καραμέλες
- Ισραήλ: Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν δύο τρομοκράτες στη Γάζα που διέσχισαν την «Κίτρινη Γραμμή»
- Προφυλακίζεται ο 72χρονος προπονητής για ασέλγεια σε 16χρονη μαθήτρια
- EuroHoldings (Αριστείδης Πίττας): Στροφή στα τάνκερ με αγορά πλοίου MR αξίας των 31,83 εκατ. δολαρίων