• NewsRoomNewsRoom

  O 6ος κύκλος του Start Your Journey ξεκινά

  Είστε τελειόφοιτος ή πτυχιούχος πανεπιστημίου στις ειδικότητες Χημείας, Βιολογίας, Φαρμακευτικής, Χημικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών / Μηχανικών Αυτοματισμού και σας ενδιαφέρει ο κλάδος του φαρμάκου; Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης της DEMO ABEE, ηγέτιδας εταιρείας στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι 15 Οκτωβρίου 2023.

  Το πρόγραμμα Start Your Journey δημιουργήθηκε από την DEMO με στόχο να ενισχύσει νέους και νέες επιστήμονες έως 29 ετών στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και φέτος εισέρχεται στον 6ο κύκλο του.

  Το Start Your Journey εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας της εταιρείας για την προαγωγή της επιστήμης, την ενίσχυση του φαρμακευτικού κλάδου και τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους στην Ελλάδα.

  Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

  Πιο συγκεκριμένα, το Start Your Journey απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή πτυχιούχους πανεπιστημίου των ως άνω ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να εξελιχθούν στον κλάδο του φαρμάκου και περιλαμβάνει:

  · 3 υποτροφίες με χρηματική ενίσχυση ποσού έως  €2.000 ανά ειδικότητα σε υποψήφιους που έχουν προγραμματίσει μεταπτυχιακές & διδακτορικές σπουδές για την εξειδίκευσή τους σε Πανεπιστήμια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

  · 3 θέσεις Πρακτικής Άσκησης ανά ειδικότητα (έμμισθη πρακτική) δίνοντας την ευκαιρία στους νέους επιστήμονες να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη και να εξελιχθούν επιστημονικά και επαγγελματικά σε μία από τις κορυφαίες φαρμακοβιομηχανίες της Ελλάδας και της Ευρώπης μέσα από ένα πλάνο ανάπτυξης που θα επικεντρώνεται στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και την ενεργή τους συμμετοχή σε projects και τις παραγωγικές μονάδες της DEMO. Οι νέοι επιστήμονες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου, Έρευνας & Ανάπτυξης αλλά και στις διευθύνσεις Διασφάλισης Ποιότητας, Regulatory Affairs, Τεχνικής Υποστήριξης, Technology & Digital Transformation, Εταιρικής Διακυβέρνησης / Ανάπτυξης Εφαρμογών.

  επιστήμονας, εργαστήριο

  Μέσω του προγράμματος Start Your Journey, η DEMO έχει ήδη στηρίξει έμπρακτα περισσότερους από 1.800 νέους επιστήμονες στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, ενώ το 61% των ασκούμενων συνέχισαν να εργάζονται στην εταιρεία, μετά το πέρας της πρακτικής τους άσκησης, καλύπτοντας οργανική θέση. Στρατηγικός προσανατολισμός της εταιρείας είναι, άλλωστε, να αποτελεί κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξη του ελληνικού φαρμακευτικού κλάδου και της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, δίνοντας κίνητρα και ευκαιρίες στο εξειδικευμένο επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό της Ελλάδας και ενισχύοντας τις σχέσεις της με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους στο ειδικό τμήμα της σελίδας careers.demo.gr και μπορούν να αιτηθούν ταυτόχρονα για Πρακτική Άσκηση και Υποτροφία.

   

  Πληροφορίες

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία των αιτήσεων:

  Δέσποινα Αλεξίου, Talent Acquisition Officer

  Τηλ.: 211 1813489

  Email: [email protected]

   

  Σχετικά με την DEMO ABEE

  Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων.

  Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη στην παραγωγή ενεσίμων, με σύγχρονες εγκαταστάσεις 66.000 τ.μ. που περιλαμβάνουν 4 παραγωγικές μονάδες, 25 γραμμές παραγωγής και εργαστήρια έρευνας και ποιοτικού ελέγχου.

  Η DEMO απασχολεί σήμερα πάνω από 1.300 εργαζόμενους σε Αττική και Θεσσαλονίκη και είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στην Ελλάδα στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών.

  Η εταιρεία έχει ευρεία δραστηριότητα διεθνώς εξάγοντας πάνω από το 85% της παραγωγής της, ενώ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

  Σήμερα η DEMO υλοποιεί ένα πολύπλευρο επενδυτικό πλάνο 356 εκατ. ευρώ που εστιάζει στην ενίσχυση της θέσης της διεθνώς και την είσοδό της σε τομείς με υψηλή αναπτυξιακή προοπτική όπως η ανάπτυξη και παραγωγή πρώτων υλών και βιοομοειδών φαρμάκων.

  Μάθετε περισσότερα στο www.demo.gr