ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα σύνθεση προκύπτει στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας «Παΐρης», μετά την Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, την 12η Ιουλίου 2019, όπου πραγματοποιήθηκε η εκλογή των νέων μελών.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, το νέο Διοικητικό συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα αυθημερόν, έχει τετραετή θητεία και αποτελείται από τα εξής πέντε (5) μέλη:
-Ιωάννης Εμμανουήλ Παΐρης,– εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος
-Εμμανουήλ Αναστασίου Παΐρης – εκτελεστικό μέλος, Δ/νων Σύμβουλος
-Δωρίς Δημητρίου Παΐρη – μη εκτελεστικό μέλος
-Θεοδόσιος Νικολάου Αποστολίδης – ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
-Παναγιώτης Δημητρίου Ζωγράφος – ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Ελέγχου αποτελείται από τους κ.κ. Παναγιώτη Δημητρίου Ζωγράφο (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος), Δωρίς Δημητρίου Παΐρη (μη εκτελεστικό μέλος) και Θεοδόσιο Νικολάου Αποστολίδη (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος), ως πρόεδρο αυτής.
Τέλος, η Επιτροπή Αμοιβών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελείται από τους κ.κ Παναγιώτη Δημητρίου Ζωγράφο (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος) και και την κα Δωρίς Δημ. Παΐρη (μη εκτελεστικό μέλος).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Stress Test» στα δάνεια των ελληνικών τραπεζών: Η ΤτΕ ζητά ταξινόμηση., ανάλογα με το πόσο κινδυνεύουν από την κλιματική κρίση
- Intralot: Υπέρ των Ελλήνων η κατανομή των νέων μετοχών – Ποιοι έβαλαν το «φρέσκο χρήμα» στην ΑΜΚ
- Οταν ο Ζαμπέτας είπε στον Ωνάση: «Γειά σου Τέλη μπατίρη» και ο Ελληνας κροίσος τον αποκάλεσε «Προλετάριο»
- Μόδα: Η Nike ανακάμπτει, το Selfridges σημειώνει απώλειες ξανά και πλέον θα αγοράζουμε απευθείας από το ChatGPT
