ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κοινοπραξία, «ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ», με αφορμή το τραγικό δυστύχημα με την κατάρρευση τμήματος γέφυρας στη μεγάλη περιμετρική της Πάτρας, αναφέρει ότι «σήμερα Κυριακή στο 206ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου εκτελούνταν από την ΑΒΑΞ Α.Ε. προγραμματισμένες εργασίες κατεδάφισης γέφυρας (φορέας κατεύθυνσης προς Πάτρα)».
Παράλληλα, λέει ότι «μετά την διακοπή των εργασιών και παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας και τα μέτρα που είχαν ληφθεί, στο χώρο βρέθηκαν άτομα μη έχοντα εργασία, τα οποία τραυματίστηκαν, ένα από τα οποία θανάσιμα, από τμήματα της γέφυρας που κατέρρευσαν».
Όσον αφορά στα αίτια, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «τα αίτια του συμβάντος θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές, στις οποίες παρέχουμε κάθε πληροφορία που διαθέτουμε και κάθε στοιχείο που θα μας ζητηθεί».
Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγωδία και εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη στην οικογένεια του θύματος και τους τραυματίες».
Διαβάστε επίσης:
Φωτιές: Μεγάλη αναζωπύρωση στη Ρόδο – Μαίνονται τα πύρινα μέτωπα σε Κάρυστο, Κέρκυρα και Αίγιο
Χρήστος Σταϊκούρας: Μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών στο αεροδρόμιο της Ρόδου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ριφιφί για 500 ευρώ σε κατάστημα παιχνιδιών στον Κολωνό
- Κακλαμάνης: «Το 2026 όλες οι ελπίδες, τα όνειρα και οι προσδοκίες να βρουν τον προορισμό τους -και, κυρίως, να μας βρουν ενωμένους»
- 16χρονος στη Ρόδο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης
- Ο θρυλικός Γουόρεν Μπάφετ παρέδωσε μετά από έξι δεκαετίες τα ηνία της Berkshire Hathaway