• Business

    Πάσχα στο αριστοκρατικό Corfu Imperial

    • Ράνια Παπαδοπούλου

    Παλιές λιτανείες, συγκίνηση, ο Αμλέτος από την όπερα του Faccio, τα κανάτια στο Λιστόν, θαμπωμένα φανάρια και η κατάνυξη των Κερκυραίων, είναι μόλις μερικές εικόνες που θα δημιουργήσετε με την οικογένειά σας και τους φίλους σας το Πάσχα στο Corfu Imperial.

    Με φόντο τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, το Corfu Imperial στην Κέρκυρα είναι ο ιδανικός προορισμός για να γιορτάσετε ένα ξεχωριστό Κερκυραϊκό Πάσχα.

    Το Corfu Imperial είναι ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Μεσογείου, σε κατάφυτη ιδιωτική χερσόνησο με δικό του νησάκι, και απέχει μόλις δέκα λεπτά από την πόλη της Κέρκυρας.

    Το ξενοδοχείο διαθέτει εντυπωσιακή συλλογή από πολυτελή δωμάτια, σουίτες, bungalows και βίλες με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Οι εικόνες που ακολουθούν αποδεικνύουν τη μοναδικότητα του προορισμού για όσους θέλουν να ζήσουν ένα ιδιαίτερο Πάσχα.

    Οι μοναδικές στιγμές ωστόσο, δε σταματούν εδώ…

    Στα Δανίλια αναβιώνουν τα κερκυραϊκά έθιμα της Λαμπρής

    Το Μεγάλο Σάββατο στα Δανίλια, το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό της Grecotel, αναβιώνουν τα Κερκυραϊκά έθιμα της Λαμπρής.

    Σε μία ατμόσφαιρα σχεδόν βγαλμένη από όνειρο, θα περιηγηθείτε στα καντούνια, τις σκαλινάδες και τα γραφικά μαγαζάκια, όπου θα γευθείτε τοπικές λιχουδιές.

    Το βράδυ της Ανάστασης στα Δανίλια θα είναι κατανυκτικό και φαντασμαγορικό, όταν οι καμπάνες στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, θα σημάνουν το χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα θα ντύσουν τον κερκυραϊκό ουρανό.

    Την ημέρα της Λαμπρής θα γευτείτε ρουμελιώτικη μαγειρίτσα και θα παρακολουθήσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των πασχαλινών αρνιών με γλέντι και χορό στο πιο όμορφο χωριό του νησιού!

    Ειδική προσφορά για το Πάσχα

    Απολαύστε το παραδοσιακό Πάσχα στην Κέρκυρα και στο Corfu Imperial με προσφορά 3 διανυκτερεύσεων που περιλαμβάνει τα εορταστικά γεύματα, σε ένα Deluxe Δίκλινο, με θέα θάλασσα για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών.

    Περιλαμβάνεται καλωσόρισμα με εκλεκτά λαμπριάτικα καλούδια, πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, νηστίσιμο Δείπνο Μ. Παρασκευής, Αναστάσιμο Δείπνο Μ. Σαββάτου, Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι στο χωριό Δανίλια, Δωρεάν Διαμονή, Διατροφή & Δραστηριότητες των παιδιών, Δωρεάν μεταφορά από & προς το αεροδρόμιο της Κέρκυρας (σε επιλεγμένες σουίτες και βίλες) και δωρεάν wifi.

    Η προσφορά ισχύει για ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων από 13-18 Απριλίου.

    Δωρεάν διαμονή για παιδιά έως 12 ετών

    Τα παιδιά έως 12 ετών έχουν δωρεάν διαμονή στο δωμάτιο των γονιών τους! Όσον αφορά τη διατροφή των μικρών μας φίλων, θα απολαύσουν πολλές λιχουδιές στον πλούσιο παιδικό μπουφέ της Grecoland (11:00-17:00), στην Tasty Corner του κεντρικού εστιατορίου (12:30-14:00) και στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα. Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, καθώς θα απασχοληθούν δημιουργικά στις δραστηριότητες που περιλαμβάνει το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα στην ανοιξιάτικη φύση.

    Φέτος, το Πάσχα, η Κέρκυρα θα γίνει ο Νο1 προορισμός για τις διακοπές σας, συνδυάζοντας τις παραδόσεις με φόντο το μαγικό τοπίο του νησιού, που θα σας χαρίσει η διαμονή σας στο Corfu Imperial.