• Business

    Παράταση για τον διαγωνισμό Startups d.Day: Τι θα κερδίσουν οι εταιρείες

    • NewsRoom


    Την παράταση της προθεσμίας για την κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής στο Startups d.Day 2019 έως τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 24:00, ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), λόγω της αυξημένης συμμετοχής των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων.

    Το Startups d.Day είναι ένας σύγχρονος διαγωνισμός για νεοφυείς επιχειρήσεις, ο οποίος διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). Το Startups d.Day 2019 υλοποιείται στο πλαίσιο του digital economy forum 2019: Leading Greece to Growth, το οποίο θα διεξαχθεί στις 25 Νοεμβρίου 2019 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

    Στόχος του Startups d.Day 2019 είναι να αναδείξει και να βραβεύσει καινοτόμες ελληνικές, νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία και δημιουργούν πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις, τα οποία απευθύνονται στη διεθνή αγορά.

    Σε ποιους απευθύνεται:

    Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις που αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία. Οι εταιρείες θα πρέπει να έχουν προϊόν/ λύση είτε έτοιμο/ η είτε σε πιλοτική λειτουργία (proof of concept), προκειμένου να συμμετάσχουν.

    Οι συμμετέχοντες οι οποίοι θα επιλεγούν, θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το προϊόν/ λύση τους σε επενδυτές, funds, επιχειρηματίες, συμβούλους επιχειρήσεων, πελάτες, κ.ά., στο πλαίσιο του συνεδρίου, να δικτυωθούν με ανθρώπους και εταιρείες που μπορούν να τους βοηθήσουν στην προσπάθειά τους, ενώ για τις διακριθείσες εταιρείες θα υπάρχουν επιπλέον οφέλη, κυρίως όσον αφορά στην προβολή τους.

    Τι θα κερδίσουν οι διακριθείσες εταιρείες:

    – Δωρεάν εγγραφή στο ΣΕΠΕ.

    – Δωρεάν συνδρομή στο ΣΕΠΕ για το έτος 2020.

    – Δυνατότητα συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις σε συνεργασία με το ΣΕΠΕ.

    – Ευκαιρίες δικτύωσης με επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΠΕ για μελλοντικές συνεργασίες.

    – Ευκαιρίες δικτύωσης με εξειδικευμένους επενδυτές και σχετικά funds.

    – Συμμετοχή σε πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν startups επιχειρήσεις από τις επιχειρήσεις CISCO, ΙΒΜ, LENOVO, ORACLE, κ.ά. Η συνολική αξία των υπηρεσιών για συμμετοχή στις εν λόγω πρωτοβουλίες εκτιμάται άνω των 130.000 ευρώ.Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται την τελευταία πενταετία και μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Startups d.Day 2019 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο deforum.sepe.gr.



    ΣΧΟΛΙΑ