ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ομοσπονδιακή δικαστής δήλωσε ότι θα αποφανθεί έως τις 22 Ιουλίου επί του αιτήματος δώδεκα Πολιτειών να ανασταλεί, τουλάχιστον προσωρινά, η εξαγορά της Warner Bros. Discovery από την Paramount Skydance, ύψους 110 δισ. δολαρίων.
Η δικαστής του Ομοσπονδιακού Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ, Αρασέλι Μαρτίνες-Ολγκίν, στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας, καθόρισε το χρονοδιάγραμμα μετά την ακροαματική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.
Η Καλιφόρνια και άλλες 11 Πολιτείες κατέθεσαν στις 13 Ιουλίου αγωγή με στόχο να εμποδίσουν τη μεγάλη συγχώνευση στον χώρο του Χόλιγουντ. Οι Πολιτείες υποστηρίζουν ότι η συμφωνία, η οποία επιδιώκει να συνενώσει δύο από τα πέντε μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο, θα έβλαπτε τον ανταγωνισμό στη διανομή κινηματογραφικών ταινιών και προγραμμάτων καλωδιακής τηλεόρασης.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο MEGA ο Παύλος Τσίμας – Ο νέος του ρόλος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο
- Wall Street: Αρνητικά πρόσημα στην έναρξη της συνεδρίασης με τον Nasdaq να καταγράφει απώλειες άνω του 1%
- TEN (Νίκος Τσάκος): Πούλησε δύο τάνκερ και εισέπραξε 100 εκατ. δολάρια
- Η D-Marin επενδύει πάνω από 20 εκατ. ευρώ στον ψηφιακό μετασχηματισμό των μαρινών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.