• Business

    Παραμένει αβέβαιο το μέλλον για το MEGA

    Mega


    Το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού MEGA φαίνεται να ταλαντεύεται πάνω στη λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ μετόχων και τραπεζών, καθώς οι δυο πλευρές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φτάσουν σε κάποια συμφωνία.

    Τα ανεκπλήρωτα δάνεια του τηλεοπτικού σταθμού είναι η αιτία που οι τράπεζες αδυνατούν να χορηγήσουν την επιθυμητή ενημερότητα, η οποία αποτελεί και βασικό προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή του MEGA στο διαγωνισμό χορήγησης τηλεοπτικών αδειών, ο οποίος θα ολοκληρωθεί την προσεχή Δευτέρα, 4 Ιουλίου, ενώ στις 14 Ιουλίου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των προεπιλεγέντων σταθμών.

    Κινητοποιούνται οι εργαζόμενοι του σταθμού με προγραμματισμένη στάση εργασίας

    Σε κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016, από τις 06.00 έως τις 10.00, προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com».

    Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να υποβάλλουν αιτήσεις Star και ANT1

    Αύριο Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016, αναμένεται να υποβάλλουν αιτήσεις για τη χορήγηση τηλεοπτικής άδειας εθνικής εμβέλειας το STAR, το ANT1 καθώς και ένας τηλεοπτικός σταθμός με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ενώ το ΣΚΑΙ έχει ήδη καταθέσει αίτηση στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για τη συμμετοχή του στον επικείμενο διαγωνισμό.

    Υπενθυμίζεται πως στις 4 Ιουλίου 2016, θα συνεδριάσει η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, όπου και θα συζητηθούν οι αιτήσεις των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν σχεδόν όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί για τη τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων τηλεοπτικών αδειών, η οποία έχει καθοριστεί στα 3 εκ. ευρώ για κάθε μια από τις 4.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/o-giorgos-poulopoulos-neos-anaplirotis-ceo-tis-pireos-antiproedros-stavros-lekkakos/57346

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/ta-prota-simadia-brexit-skotoni-londino/57317



    ΣΧΟΛΙΑ